Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez egyre kínkeservesebb
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom 
Persze próbáltam visszacsinálni, leszedtem az összes weston-os és sway-akármis csomagot, a zz-autounmask-ból kivettem a mesa-t az utána beírt wayland USE flag-gel együtt, próbáltam megint mindent opengl USE flag-gel fordítani, opengl mesa picom csomagokat, de hiába, nem tudja használni az OpenGL-t.
Az i915 kerneldriver rendben van, a glxinfo szerint megy a DRI hardveres gyorsítás is, a glxgears is pörög, de OpenGL nem akar menni. Hogy tudnám visszacsinálni ezt a wayland-es kárt, hogy újra menjen az egész? Érzem, hogy valamit még újra kéne fordítani az opengl USE flag-gel, de nem tudom micsodát, meg melyik paranccsal kéne az összes érintett csomagot újrafordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom