Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
no, kozben addig eljutottam, hogy az 1041-es rev-tol kezdve jon elo a hiba, mindig a rtorrent forrasaban, a dht_manager.c forgitasakor
-Os, -O1 es -O3 kapcsolok eseteben is (volt mar olyan rtorrent bug valamely gcc verzioval, ahol segitett)masik gcc-t azert nem igazan akartam feltenni, mert sokat szivtam mar kulonfele verziokkal, s ez, ami jott a gentoo-hoz, eddig mindenhol jol viselkedett
most is elobb az rtorrent keszitojevel beszelek, hatha tud valamit mondani ra (en ezt a kodot mar nem latom at, attol picit komolyabb)
ha nem jutnek igy semmire, milyen gcc verzio az, amit batran mertek ajanlani es a fenti linkel stabilkent van jelolve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest