Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
dr_strange
üzenetére
Köszi, közben azonban felraktam az alap flag-ekkel, próba telepítésnek jó lesz.
Elsőre működöképesnek is tűnik, bár azt mondjuk nem értem, hogy beállítottam egy statikus IP-t az /etc/conf.d/net fájlban, majd rc-update-el hozzáadtam a futási szintekhez akkor miért nem használta, fel kellett raknom egy dhcp kliens-t, hogy legyen netem.Meg pl. nyomtam egy "emerge links" parancsot, erre leakar szedni 176 csomagot.
Aztán ahogy néztem a --pretend kapcsolóval a xorg-hoz való csomagok kellettek neki, de nem vágom a links-hez az minek?Most visszajöttem Debian alá, szerintem inkább innen fogom chroot környezetből felrakni az X-es cuccokat, mert egy darabig el lesz foglalva a fordításokkal.
Desktop-ot a dokumentációkban található sorrendben érdemes felrakni, igaz?
Vagyis elöszőr Xorg, majd nvidia driver és végül az ablakkezelő.Ahogy néztem az nvidia drivernél bele kell piszkálni a kernel konfigba.
Ha ezt megteszem egy sima "make menuconfig"-al, majd elindítom a genkernel-t akkor az általam módosított .config-ot fogja használni, igaz?
Nem ír át benne semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest