Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• brazso

tag

válasz brazso #2598 üzenetére

Az adsl kapcsolattal már nincs gondom a hordozható gépen, igaz ismét nem tudom miért nem ment kezdetben, valahogy megjavult ;)
    A desktop gépemmel (Athlon XP 2GHz ) ellentétben, a laptop-on (P3 850Mhz) stabil ágat használok, hogy ne kelljen annyit szinkronizálni/fordítgatni a későbbiekben.
    Épp a KDE(-meta)-t rakom fel, jó 350 db csomagból áll. Éjjelente (7-8 óra alatt) úgy 50 csomaggal végez, szóval el fog tartani pár napig. Megnéztem a distcc doksit a gentoo oldalán, miként lehetne a fordítási feladatot részben áthárítani a desktop gépre. Ha valaki használta már innen a distcc-t, valószínűleg tud válaszolni a felmerült kérdéseimre.

1. Nem szétosztja a lefordítandó csomagokat, hanem minden csomag (amely támogatja a distcc-t) ''párhuzamosan'' fordítódik le a distcc-ben résztvevő gépeken?

2. A doksi ír valami olyasmit, hogy ha lassú a localhost (ahol kiadjuk az emerge parancsot), jobb ha a localhost gép nem is vesz részt a fordításban (azaz ki kell venni a distcc-config fájlból). Van erről valakinek tapasztalata?

Egyelőre még nincs router-em, egyébként megnéztem volna magam, miként is működik az egész.

Új hozzászólás Aktív témák