- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Khm... Mondjuk a .configot a kernelben akartam kipróbálni, így klassz volt kb. öt percig görgetni a képernyőt, míg ki tudtam az összes sort választani, hogy copy-pasteljem...

Bemásoltam a 2.6.17-es kernelem fájába. make menuconfig egy tonna warningot dobott, hogy unexpected data...
- processzor Pnetium 4. Neked nem Pentium-M van? A dmesg is azt írja, a Pentium4M nem Pentium-M!
- próbáld ki azt, hogy a kernelben teljesen kikapcsolod a device drivers, ata-atapi supportot! A dmesg alapján jól észleli az eszközöket a rendszer, mégsem működik. (Azt írtad, hogy a helyes, általam is írt kernel paraméterrel bootolva sem jó.) Akkor teszteld, hogy CSAK libata SATA-driverrel megy-e! Illetve nem kell az egészet kikapcsolni, de az IDE/ATAPi CD-ROM supportot szedd ki, hogy ne kezelje a dvd-t! Lássuk, a SATA elboldogul-e vele! A régi kerneledet hagyd meg, mert elképzelhető, hogy egyáltalán nem fogja látni a dvd-t...
Azt hiszem, jelenleg a következők vesznek össze: van sima IDE/ATAPI drivered, amiben CD-kezelés is van, SCSI-emiulációval. Valamint van SCSI-device support is, libata SATA driverrel ÉS SCSI CDROM supporttal. Ha kikapcsolod az IDE/ATAPI cdromot, szerintem a másik fogja kezelni a dvd-t.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest