- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Khm... Mondjuk a .configot a kernelben akartam kipróbálni, így klassz volt kb. öt percig görgetni a képernyőt, míg ki tudtam az összes sort választani, hogy copy-pasteljem...

Bemásoltam a 2.6.17-es kernelem fájába. make menuconfig egy tonna warningot dobott, hogy unexpected data...
- processzor Pnetium 4. Neked nem Pentium-M van? A dmesg is azt írja, a Pentium4M nem Pentium-M!
- próbáld ki azt, hogy a kernelben teljesen kikapcsolod a device drivers, ata-atapi supportot! A dmesg alapján jól észleli az eszközöket a rendszer, mégsem működik. (Azt írtad, hogy a helyes, általam is írt kernel paraméterrel bootolva sem jó.) Akkor teszteld, hogy CSAK libata SATA-driverrel megy-e! Illetve nem kell az egészet kikapcsolni, de az IDE/ATAPi CD-ROM supportot szedd ki, hogy ne kezelje a dvd-t! Lássuk, a SATA elboldogul-e vele! A régi kerneledet hagyd meg, mert elképzelhető, hogy egyáltalán nem fogja látni a dvd-t...
Azt hiszem, jelenleg a következők vesznek össze: van sima IDE/ATAPI drivered, amiben CD-kezelés is van, SCSI-emiulációval. Valamint van SCSI-device support is, libata SATA driverrel ÉS SCSI CDROM supporttal. Ha kikapcsolod az IDE/ATAPI cdromot, szerintem a másik fogja kezelni a dvd-t.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Billentyűzet gondom van
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest