Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
Történet a következő időrendben:
a fogaskerekek 2000-rel pörögtek, volt kde minden....
UT és Q3 bejelentkező képernyő után 3D-ben nem ment.
Végigszenvedtem a HOWTO-kat.--nem változott semmi--
Letöltöttem a legújabb ati-drivert. Felraktam parancssorból, X kikapcsolva,na itt nem váltottam opengl-re. Az X server el sem indult.
Találtam egy leírást ami jónak tűnt, ez azt javasolta hogy opensource driver jó lesz. Ez meg a Xorg gondok miatt nem ment. Még mindig x nélkül szenvedtem.
Mérgemben újraraktam a Gento-t a laptopra és felraktam az asztali gépemre is. Itt tünt el a bookmark, most nem találom a leírást.
Tegnap eljutottam odáig hogy mindkét gépen van KDE és hang. A laptopnak korrektül ki lett töltve a xorg.conf-ja. Ma fogok szórakozni a driverekkel, rendszerfrissítéssel. Kipróbálom valamelyik 3d-s játékkal, ha jut időm a hal meg dbus is jöhet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest