Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sipi

addikt

válasz Yom #1115 üzenetére

Még nem. Jelenleg inkább recovery dvd-t akarok csinálni, hogy egy mozdulattal helyre tudjam állítani a jelenleg tökéletes, fényességes és gyors rendszeremet. :)
    Sajna, egyetlen programot találtam erre, a mondo-rescue-t. Ennek függősége a mindi, de abból a legújabb nem jó, emerge után csak a mindi bináris hiányzik, így az eggyel előbbit tettem fel.

Maga a használata roppant egyszerű és kényelmes, elég gyors is. Az egyetlen kavar a mindi, ami a kernel/boot folyamatért felel. Elég kényes arra, mi van a kernelbe fordítva, hol van a kernel, mi a neve. Azt hittem, megadtam neki mindent, nem virnyákolt többet, kiírtam, de a boot is hibákat ír ki, aztán az egész cédéről hiányzik egyetlen egy parancs: amivel vissza lehetne állítani a rendszert. :)
    Minden más a helyén van...

Esetleg tud valaki használhatóbb programot? Nem backup kell (bár erre is szívesen veszek ajánlatokat, tudjon incremental/full backupot, CD/DVD-re is), hanem kifejezetten olyan, amivel valamiféle image-be kiírhatom a rendszert, majd visszaállíthatom. Mondhatni, ghostolás, de nem szükséges, hogy egy ismeretlen, olvashatatlan formátumban tárolja az adatokat, megfelel a mondo módja is, hogy targz-ben van. :)

Sipi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés