- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
stork13
aktív tag
válasz
Freespace #3429 üzenetére
Ha tudod hallgasd meg valahol és döntsd el magad. Lehet, hogy a füled szerint felesleges lenne kiadni a 16K körüli összeget.
Szerintem használt hangkarinál nem hallani a különbséget, nincs ami kopjon.
Hát a távkapcs a maga 4 gombjával nem nagy durranás. Én spec nem is használom. 4 m-ről viszi még a potit. -
-
stork13
aktív tag
válasz
Turbolada II #3288 üzenetére
[link]
A képen lévő cuccost újítottam fel és tettem be. Persze ez már 8 Ohmos.Nem rossz a dolog.
Ja és a hangfalkészítéshez: szerintem a SAL és MNC hangszórók helyett zárt dobozhoz a Vidi hangszórói barátságosabbak...
DM-Fan, te milyen hangkártyát használsz? -
stork13
aktív tag
Mivel megvan a HT nem szívesen fektetnék még erősítőkbe. Egyszerűen csak próbálkoztam a meglévő cuccokkal. Mondjuk a gyári hátsók nekem nem jöttek/jönnek be valahogy nem az igazi a hangzás a nagy után. Még akkor is ha csak a háttér és effektek futnak rajta. Próbáltam a nagyokat előre is és az elsőket hátra (a pici hátsók kidobva), de nem tetszett valahogy furcsa volt a hangzása.
Hiába furcsa füleim vannak.
A (hang)teljesítményével elégedett vagyok, a pici miatt ugysem járathatom maxon csak módjával. Persze azért megnéztem már mit szól. -
stork13
aktív tag
Hangfal levéve, köszi!
Bár az én füleimnek szebben szólt a nagyobb falakkal.
Természetesen tisztában vagyok a szett határaival (mivel adott összeg volt rá ez volt szvsz a legjobb választásunk), de ha valahogy jobbá lehet tenni akkor miért ne. Persze szigorúan saját fülem szerint.Meg persze a rendelkezésre álló eszközök felhasználásával.
-
stork13
aktív tag
Sziasztok!
1 hete vettem meg én is ezt a Genius szettet. Nem szól rosszul, de a hátsókat kicseréltem Videoton DS 2002-esekre. Azonban ezek 4 Ohm impedanciájuak míg a Geniusban 8 Ohmosok vannak. Gondolom a lefelé csere nem egészséges, igaz?
Van talonban 1 pár DC 2050-esem amik 8 Ohmosak, de ezekben a mélynyomókat cserélnem kellene. Azonban ha ez az igazi hozzá akkor lecserélném...
Lecseréljem?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest