- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
zolynet
veterán
Nekem is kell, mindenféleképpen, tősgyökeres szegedi vagyok csak ez a k''+%va szél felfújt bp-re,mind1, amit mondani szeretnék ezzel kapcsolatban a szállítás, ugyanis természetesen járok Szegedre. Azaz ha szóltok időbe összehagolhatjuk és segítek a szállításban, még akár meg is hallgatom az első cineket, basszusokat a hangszórószetten
-
zolynet
veterán
Köszönjük a tapasztalatot!
Én is egy ilyenre pályázok, de albiváltás lesz nemsokára ezért inkább még kivárok a dologgal, így is lesz elég cucc
Zlika nálam betesztelhetjük a cuccot, meg is pihenhecc az egyik szobában, aztán meg ha gondolod nálam is hagyhatod a cuccot
ehd köszönjük, és sztem hamarosan fel fog futni eme termék, még nem foglalok be, de hamarosan, és ezt akár nyugodtan lehet venni fenyegetésnek -
zolynet
veterán
dobjunk már össze egy roh@dt kamionra meg szállítólevélre
aztán uccuneki go to Romania
ma nem megy az írás, boccs.......nem is erőltetem,
de ha vkinek sikerült beszereznie és nem macerás akkor szóljon...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
válasz
Raider 01 #4577 üzenetére
anno még a Logitech Z-5500-asssal szemeztem, akkor volt nettó 80K-ért....de aztán úgy vagyok vele h nemegyszer hallottam már haver genius 5.1ht-jét, és az nekem is bőven megfelel, hát még ha tényleg kezeim közé jön majd a nagytesója, otthoni használatra fölös 80-100ezret 5.1/7.1-re kiadni, szvsz, de persze ha el lennék eresztve én sem gondolkodnék ketőigsem
-
zolynet
veterán
SE -t még akkor se vennék ha bottal ütnének
semmiből,
sztem meg nem a hangkártyán kell spúrolni, mondom én akinek nincs semmije MÉG -
zolynet
veterán
hát én úgy látom nem olyan nagy itt az árdifi hangkártya és hangkártya között, persz nem is az utosó szegmenst kell nézni [link]
csak ebből kiindulva: bruttó
Genius SOUNDMAKER Live 5.1 3300
Creative SB Live 5.1 OEM 4400
Creative SB Audigy 2 ZS 7.1 OEM 6600
Creative SB Audigy 4 OEM ~11500
én nem a maximalista fajtából de azért általában az arany középutat választom, ár-érték arány meg blablabla....mint írtam is én az Audigy 4 oem-re nevezek majd be eccer... -
zolynet
veterán
sztem vegyél hozzája egy audigy 4 oem-et és majd csak ámulsz h mi különbség van hangkártya és alaplapi hulladék között
magam részéről csak havernál tapasztaltam, de én úgy is mennék el venni 5.1-es HT-t hogy mellé rögtön egy ien AU4oem.et betennék a tanyómba...
megelőztek + nem frissitettem LoL
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
válasz
Tobika1 #4417 üzenetére
Tetszik a dolog, de 1et még mindig nem tudtak megcsinálni géniuszék: távirányítóóóó
Hát hogy van az hogy egy ilyen ár/érték arányú pazar szettet kiadnak egy ilyen lóf@szka távirányítóval. Pár hónapon belül ezen felül ugyis genus 5.1-re ruházok be.
Mit lehet tudni arról h mien árintervallumba lesz? -
zolynet
veterán
Már alig várom márc 8-adikát hogy a család adjon amennyit gondol, azt kipótolva a maradékot rohanjak a genius hangfalcuccé! Én haveromnál hallottam, és azt mondtam hogy nekem nem is kell más, főleg miután ennyi pézééé adják...madj beszámolok egyszercsak...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest