- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Aktív témák
-
dantej
tag
válasz
hdanesz #3715 üzenetére
NA szóval akkor!Az lenne a lényeg ,hogy most bajban vagyok mert annak a hangkarinak a softverjét nem ismerem!De nekem Audigy + alaplapi Abit nf7-s nemtudom mi de mind a kettőnél megoldottam a problémát ami ugyan az volt ami nálad!Szóval az a lényeg hogy keresni kell valami olyat beállítást amivel állítod a hangszórok térbeállításait mert nekem azt kellett állítani nekem az audigyban cmss 3d a neve az alaplapi meg valami lop vagy lod vagy mi volt és azt bekapcsoltam és egyből jó lett!Neked is hasonlót kellene keresni!De ha tudsz képeket küldeni a hankari szoftverről akkor többet tudok segíteni!
-
dantej
tag
Na hali!Lenne egy kis problémám!Szóval van egy ilyen Genius cuccom!Nemrég vettem(2 hét kb) és azt vettem észre hogy hátul ahova a vezetékek mennek be ott zörög!Keményebb basszusoknál jobban gyengébbeknél nem annyira csak epphogy!
Mi lehet a probléma!Én az illesztésre gondolok de nem merem szétszedni mert akkor ugrik a gari!Mit tegyek?Ha visszaküldöm gari az 1 hónap mire megcsinálják!
Segítsetek! -
dantej
tag
Sziasztok!Na megvettem én is ezt a cuccost de mikor a dobozt megláttam nem akartam elhinni ,hogy ekkora!Mondom is ,hogy én nem disznót akartam venni hanem hangfalat.....
NA de mindegy valahogy felcipeltük haverral a lépcsőn a felső emeletre!Aztán jöhetett a kibontás na az se volt semmi!A mélyláda kib....ott nehéz volt meg a CENTER akkora volt mint a egy fiók!Gyorsan összeraktam a cuccost de a mély valahogy nem szólt de megoldottam igaz volt vele munka!
Én megvagyok elégedve vele bár a mély lehetne jobb de én nekem elég ez is!
Köszönöm GEnius ,hogy megteremtetted ezt a cuccost! -
dantej
tag
CSáó!Nemtudja valaki hány cm-es enneg a cuccnak a mélynyomója?
-
dantej
tag
Oké oké bocs csak már nemvolt kedvem visszaolvasni!
-
dantej
tag
Hali!azt szeretném kérdezni ,hogy mennyi körül forog most ez a GEnius Home theatre 5.1 és mit tud tehát tapasztalatok??????!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest