- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
GeniusHU #1993 üzenetére
Nem is tudtam, hogy tesztelitek is az új összeállításokat, termékeket.
Igen, meglepődtem Én is, hogy van hozzá vezeték nélküli távirányító, de ahogy a leírásából láttam ez azért van, mert első sorban TV mellé ajánlja a cég, bár PC mellé is hasznos lesz.
Első látványra azt hittem, hogy valami combosabb 2.0-ával előjöttek, de a méreteit látva kicsit elvette a kedvem. Nem reméltem tőle jobb hangot, mint az 1800A-tól, mert ebben már csak 3 colosak a mélyek és a közép. De a digit. bemenet bizalomra adott okot.
Egy optikai bemenettel ellátott, kicsit minőségibb (és persze drágább) rendszer pedig elég ütős lehetne, mondjuk egy akkora, mint pár éve az 1250x, 3000A volt. Csak hát ugye a kereslet és a kínálat nem fedi teljesen le a piacot.
Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged