Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Tod mi a poén...most,hogy két napig nem játszott a Zoli barátom vele és újra elővette...most megint jó volt három party-ig

Én sajna tele vok dologgal,szal nem érek most rá,de hét elején megbírkózok vele...
Ezt a rendszergazda krapekot már győzködtem,de a sor végén vagyok a kérésekben egyenlőre
Nem is tom....engem is így fogank majd mindenért baztatni,ha én is rendszergazda leszek

Amúgy egy fülesem van még,de nem tudom megvalósítani,mert nincs meg a win98-as lemezem,de azt mondták nekem,hogy a win9x-es catalyst-ben van valami az ati-khoz,ami egy enableddel kordinálva meglepő javulást okoz....
Gyakorlatilag az összes szabad időmben a gépemről írkálok ki mindent,hogy kényelmesen formázhassak egyet 98-ra,csak közben 98 hiányom is van.....
Elvileg a jövőhéten találkozok a pomázi haverral,mert kellenek a filmjeim és akkor elkérem az övét![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)