Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
lighty
tag
Hmm,ebben van valami,nekem is volt hogy beragadt,megált elindult,aztán kipucoltam jólett.A kártya ekkor még jó volt,beraktam az új lapba,és lám nem okés,valószínű az lessz a gond.A legújabb driver volt fönt,a beállításokat még kipróbálom,köszi a tanácsokat.Ja,meg fölrakom az ajánlott drivert!
[Szerkesztve] -
ezekiel
aktív tag
Én ehhez annyit raknék hozzá hogy nekem is hiányzot egy csomó textúra mikor tönkremnet a venti! De mikor tettem rá egyett jó lett!

-
Dilikutya
félisten
''nézd meg más alaplapban, ha ott is rossz, akkor tré. ha nem, akkor alaplap kidob.''
Szerinted? Lefordítom. Próbáld ki másik gépben. Ha ott jó, akkor nagy valószínűséggel az alaplapod a szar. Ha másik gépben is szar, akkor meg a VGA gikszeres.
Amúgy mióta van ez? Amióta megvan az alaplap, vagy volt még jó vele? -
lighty
tag
Tehát az a problémám,most egy ideje,hiányzik jópár textúra a játékokból,teljes format volt,driver csere volt,direkt x csere volt,lehet ez az alaplap hibája,az előzö konfigban nem volt semmi baja.Ha húzom a gépet,ha nem,ezt csinálja.Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest