- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Timyyy #33677 üzenetére
Rég leálltam a kollégáknak vagy ismerősöknek a "megnemérkezős" Mérnincsmáritt" magyarázkodós cuccok rendelésével. Komolyan még én maradtam sz@rban a végén. Felnőtt emberek, intézzék maguknak ,engem meg már nem érdekel mit gondolnak rólam amikor nyíltan azt mondom hogy "rendelj magadnak, én is így tettem".
Kell tudni húzni egy vonalat. Ha kell segítség azt adok a mit-honnan-kitől érdemes esetleg segítek utánanézni de a többit rájuk bízom. Elég a saját bajommal foglalkozni . -
havri1
félisten
válasz
Timyyy #33677 üzenetére
Nem releváns, hogy feladástól számolnák, kivéve, ha előrendelés.
Amennyiben vásárláskor ez nincs lefixálva, feltüntetve, azaz in stock, abban az esetben a feladónak 60 nap áll rendelkezésére, hogy a címzetthez eljuttassa a terméket. Ez egy íratlan szabály, de PP ezt tartja szem előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5410 i5 10.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 14" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5310 i5 10.gen CPU 8GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest