Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
A GDF hidról letöltötted a kidolgozott tételeket? Arkangyal féle meg a 2014 extra?
Ebből a kettőből mindenféle felkészítés nélkül fel lehet készülni olyan szinten, hogy a programozáson kívül mindent tudj. A B tételsorban a két programozás tétel az ami húzós, az SQL-hez meg annyi kell hogy elolvasd az adatbáziskezelés tankönyvet, letöltsd a Kupcsikné féle GDF-es prezentációs tananyagot és mivel az SQL tök logikusan van felépítve nem nehéz. B16nál a SELECT parancsórl lehet rizsázni, egy egyszerű lekérdezés az 2 sor, meg a beágyazott lekérdezésnek is érteni kell a logikáját és kész.
Mondom mindezt úgy hogy nem használtam SQL-t sohasem és most a tételekből tanultam. Bár állítólag ha olyan a vizsgáztató tanár akkor konkrét programrészletet vagy SQL részletet is le kell írni de nem hiszem, hogy enélkül legalább egy kettes ne lenne meg.Felkészítőt sajnos nem tudok ajánlani de érdemes szétnézni a fent említett fórumon nagyon sok hasznos tipp van.
-
BaLee
addikt
Szia!
Mit húztál, hogy nem sikerült? Mennyit készültél?
A kérdésedre válaszolva amúgy ahogy én olvastam a beszámolókat egyáltalán nem tartják ezt számon, hogy ki hányadszor megy és nem szívatnak valakit jobban azért mert másodszor megy, sőt ha normális a tanár és a vizsgabiztos talán még engedékenyebb is kicsit. Annyi előnyöd mindenesetre meglesz, hogy csak a tételek maradnak a védésen már túl vagy.
Sikerülni fog a következő!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest