Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
Davevagyok
tag
Én elég sokáig olvastam a topikot, de a végére már begyorsítottam és ugrottam, tehát előre is elnézést kérek ha kimaradt valami létfontosságú. Kero_San: szerintem Te azért nem tudsz elfogadni illetve átlátni dolgokat, mert nem olyan körülmények között nőttél fel. Én sem láttam még sokat az életből, 20 éves leszek lassan, de hidd el, akik rosszabb körülmények között élnek egyáltalán nincsenek olyan helyzetben, hogy 100 színű filctoll helyett 8 színűt vegyenek. Ha például a két szülő együtt keres nettó 100.000.- forintot (ami sajnos nem olyan ritka), mondjuk lakótelepen laknak (mert olcsó volt a lakás) akkor télen csak a gáz 30.000.- Ft. Nem kell sok gyereket vállalni? Mondjuk 2-3 gyerekkel szerintem semmi baj, főleg ha valaki igazán szereti őket. Ha mondjuk nem olyan kerületben laknak, marhára nincs ingyen a tankönyv, mi pl támogatásként 10-20%-ot kaptunk mindig, megjegyzem alanyi jogon, aki rászorult volna nem kivételeztek, de nem az iskolán múlt, s a legtöbb kerületben ez van. Vagy nézd meg mennyi egy pelenka. Vagy gondold bele magad, ha apuci nem felsővezető lenne, és nem lehetne géped, márkás cuccaid akkor nem fájna értük a szíved? Az én szüleim nem voltak sohasem felső vezetők, nem is kerestek úgy, de mindig a maximum felett teljesítettek, és tudod 16 éves korom óta dolgozom suli mellett, tudom értékelni a pénzt, javaslom Te is próbáld ki! Nézd meg mennyit kell mondjuk diákmunkával dolgoznod egy 200.000.- forintos számítógépért. Amíg apuci megveszi nem fogod értékelni, majd ha megdolgoztál érte. Köszönöm, hogy végigolvastátok:) Bye
Aktív témák
- GLS
- Építő/felújító topik
- Túra és kirándulás topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Mini PC
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest