Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
Hmm, kicsit eszembe juttattad az én esetem, mikor a sokáig túlmelegedő GPUm gyors tempóban "megjavult", máig nem teljesen értem mi okból. Remélem így is marad, illetve az esetedben pedig azt hogy nem gondolja meg magát a masina. Ha kitart akkor azt kell mondjam valami varázslat van ezekben a Gateway gépekben

-
vzso
aktív tag
-
-
vzso
aktív tag
A hang XP alatt nekem sem akart összejönni. Egyszer sikerült, de újraindítás után megint nem működött. Csak a külső hangkártya (nekem egy Creative X-Fi Xtreame Audio Notebook) oldotta meg a gondot.
De próbáld Win7 alatt, ott tökéletes.
-
vzso
aktív tag
Én ugy tudom az Everst az a max teljesítményt mutatja. Nézd meg GPU-Z progival. Itt is a max van kiírva, de ha a második fülre kattintasz, "Sensors", ott a jelenlegi állapotot találod. tehát a tényleges, jelen, állapotot láthatod és log-olást is engedélyezheted, tehát elindíthatsz egy 3D-s alkalmazást és megnézheted alatta hogy is alakul a kártya teljesítménye.
-
-
(Darkwood)
őstag
Igen azt!
Most visszaraktam az XP-t és egy ilyen eredményt értem el 3Dmark06 alatt: [Hmmm...
]! -
(Darkwood)
őstag
-
TheDragon007
senior tag
Pedig lehet ilyet kapni... keress "3 pin power cord EU" cimszóval Ebayen

Tudom mit beszélek, ez volt az első dolog amit megcsináltam a P-7811FX rendelése után
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit hosszabb hozzászólás jön:
USPS expressel 120USD volt a szállítás (Dániába),ehhez jött a vám (kb. 150USD) de a rendelés után 4 (!) nappal már drivert frissítettem rajta és imádom, még a 64bites Vista sem zavar, a kijelző csodaszép és olvasható, még a betekintési szögek is nagyok a régi notijaimhoz mérten (de a színek még mindig kicsit fakóbbak mint a Benq FP241W moncsimon
)
Visual Studioban szerkeszteni nem gond vele.
Mass Effect natív felbontáson legjobb beállításokkal 40fps+.
Crysis natív felbontáson, médiumon 25-35fps, tehát bőven játszható (bár az asztali gépemen ez a Highra is érvényes).Az akksi kiáll hátul a notiból de ha a kijelzőt látod nem zavar (ugyanis nem átlátszó a kijelző
)Ami még tetszik: A gombok világítása kikapcsolható, az energiaellátást a Vista intézi, a P8400 superpiben 1 másodperccel jobb mint az alapfrekis q6600, a design illik az MX Airhez
- lehet be kellene szereznem egyet hozzá -
-
zsoca929
aktív tag
Értem!
És Te melyiket rendelted?
És honnnan a Bestbuytól,
Oda hogyan tudok regisztrálni?
Még egyszer sem használtam azt az oldalt...
És ha netán meghibásodik garin belül akkor ugyanennyibe fáj visszaküldeni USA-ba h megnézzék,mert ahogy olvastam EU-ban nem érvényes a Gateway gari...:S -
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro M1 13" 2020 8GB RAM 512GB SSD - gyári doboz + összes gyári tartozék, megkímélt
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
- lehet be kellene szereznem egyet hozzá