- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
válasz
gabor_01 #996 üzenetére
és tudsz valamit arról, hogy amelyik eredetileg nem trafficos töltővel lett eladva, az utólag hogyan működik tmc-sen? mert ugye anno ezt hangoztatták, hogy a régi 200, 205, 250-es készülékek sima töltősök, de ha veszel hozzájuk jó drágán trafficos töltőt, akkor ezek is tudják...
na, nekem még nem sikerült ezt megoldani a gtm25-ös töltővel.
illetve egyelőre a 1390-esen is fura a dolog, mert van traffic info elvileg, de gyakorlatilag még nem látott forgalmas utat pesten (külső kerületben) -
Lordus
senior tag
válasz
gabor_01 #983 üzenetére
A TMC kikapcsolása nem igaz, most vettem egy 1390-est és működött szépen a TMC.
Csak frissítettem térképet (és firmwaret) de azóta még a menüben sem látom a forgalmi infó nyomát sem... na ez miért lehet?!?!Tehát ha valaki tudja, miként lehet működésre bírni a tmc funkciót, az ne tartsa magában!!!
-
-
Csbond
csendes tag
válasz
gabor_01 #924 üzenetére
Szia, köszi a választ és a kérdésedből érzem, hogy rossz nyomon járok. Az én -rossz?- gondolatom, hogy egy full EU térkép kb. pl. 3,8Gb és ugye van itt ez a 2Gb-es határ. Ebből én azt hittem, hogy 3,8Gb-et két felé kell vennem mert nekem full EU térkép kell nem akarok róla semmit levenni, hogy a 2Gb alatt legyek és a nüvi 255 kezelni tudja.Vagy nyugodtan az sd kártyára rakhatom a full térképet és hajrá!?
-
Loka9
újonc
válasz
gabor_01 #824 üzenetére
sajnos nem tudom milyen néven volt a térkép,mert ahogy lehuztam az ujat a régit töröltem,hogy rá férjen az uj,mert csak 4 GB hely van!Szoval most totál kész vagyok nem birok rájönni sehogy,hogy mit tehetnék vele!Ha lehuztam az ujat azt elvileg hagyni kéne rárakni ugye?
-
Asusve
csendes tag
válasz
gabor_01 #783 üzenetére
Igen, SD kártyán kaptam a NaviGuide-ot. Én azt hittem, hogy itt már az SD kártyán lévő fájlokat is látom
Tehát az a dolgom, hogy valahogy nyissam meg a SD kártyát majd ott cseréljem ki a "gmapsupp.img" fájlt a Garmin.hu-ról frissen letöltött "gmapsupp.img" fájlal és úgy fog működni.
A 6éves unokahugom jobban ért ilyenekhez mint én.
Köszönöm a választ!!!! -
7ER
aktív tag
válasz
gabor_01 #747 üzenetére
Kicsit rosszul tudod, de nekem mindegy.
Ugyanis 4GB a határ de ez a memóriakártya "felismerésére" vonatkozik és nem a térkép nagyságára, mert az kevesebb kell legyen mint 2GB.
Térkép kezelésről beszélek. Függetlenül attól, hogy az a GPS memóriájában vagy memóriakártyán van.
Tehát:
A gmapsupp.img és a gmapprom.img egyenként nem lehet nagyobbmint 2GB (inkább alatta). -
ITI-san
tag
válasz
gabor_01 #387 üzenetére
Köszi!
Képzeld el, hogy bemásoltam gmapsupp.img-ben Mo-t. és bemásoltam gmapprom.img néven kelet közép EU térképet és mind kettőt felismeri és tervez rá. Ez azért furi, mert Mo. így 2 térképen is szerepel. Az összeállításban és külön is, de egyenlőre nem okoz gondot.....
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez, alkalmazásokkal és térképlicencekkel kapcsolatban is!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest