Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Pontosan így látom én is. Minek folyamatosan nézegetni edzés közben? Ha kardiózok, akkor utólag kiértékelem, ha nagyon akarom, de nem olimpiára készülök, ahogy itt szerintem senki, úgyhogy az adatok nagy része pont annyira releváns az itteni fórumozóknak, mint nekem.
Crossfit edzésen/versenyen pedig rajtam sincs az óra, mert csak zavar és semmi olyat nem mutat, ami hasznomra lenne (tudom, sokaknak fontos az elégetettnek vélt kalória, de nekem nem, pontosan olyan semmirevaló kirakatszám, mint szinte minden más a pillanatnyi pulzuson kívül, cf közben viszont úgyis az egekben van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple watch series 5 - HARDVERAPRÓN A LEGOLCSÓBB! (mikrofonhiba, egyébként tökéletes)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest