Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalolaci
senior tag
Egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok, mindenkinek!
-
lewisfm
aktív tag
Azért a mai világban a nagy Garmin gondolhatna a rosszul látókra is. Én pl. remekül elvagyok szemüveg nélkül, amíg nem kell közelről ovasni, így csak emiatt kéne megvennem az 1040-e, pedig a kisebb 840 jobban tetszik.
Így az a helyzet állt elő, hogy egyelőre nem veszem meg egyiket sem.
Jelenleg van egy 130 Plus-om, ami remekül teszi a dolgát de csak verőfényes napsütésben tudom elolvasni a kijelzőjét és azt is csak akkor, ha 3 adatmező vagy kevesebb van egy adatlapon. Ez a 3 mező van kint: sebesség, pedálfordulatszám és pulzus.Enyhe szürkületben esélyem sincs elolvasni az adatokat, emiatt akkor már csak érzésre tudok edzeni, illetve hangjelzések tudnak némi támpontot adni.
Mondjuk a színes grafkis kijelző azért is lehet jó, mert tudtommal van olyan típusú adatmező, ami nem számokkal jelzi az értékeket, hanem mint egy analó műszer és színeket is használ az egyes sávokhoz.
Az egyértelmű, ahhoz nem kell szeműveg.
Ilyesmire gondolok: -
kalolaci
senior tag
-
kalolaci
senior tag
Üdv. Nemrég lettem a tulajdonosa, egy Garmin Edge 840-nek. Lehet valahol, a betűk méretét állítani?
-
Luser2000
addikt
Megint akciós a Hammerhead Karoo2. A nyári árakhoz képest most egy picivel drágább (kisebb az engedmény), de így is megáll 105eFt-ból, szállítással együtt.
-
turbulencia8
őstag
Rengeteget gondolkoztam mostanában, hogy veszek egy nagyobb komputert, és leszerelem a telefontartót. Többször átolvastam a Garmin Edge 840 tesztjét, tetszett még a Wahoo Roam v2 is, de végül maradtam az IP67-es telefon és a kompakt Sigma Rox11.1 evo kombónál. Utóbbi tudása, pl. csiganyálas navigálása bőven jó túrázáshoz, szuper a radarkezelése, egyedül erdőben kell telefonos térképet használnom. A zsebemben szimplán zavaró a telefon, ha már úgyis nálam van, trekkinghez a legpraktikusabb helye a kormányon van. Országútira persze nem raknám ki.
-
Friczy
senior tag
Biztos ér, talán sokat is. De pl. a 1040 és a 1040 Solar közt jelenleg 60ezer Ft különbség van, és a napelem nélküli 1040 akkuideje is meglehetősen hosszú, több napig is el lehet lenni töltés nélkül. Így nekem biztos, hogy nem éri meg azt a plusz összeget, így is elegendő.
-
flash-
veterán
[link]
hát jó engem nem győzött meg semennyire sem -
Luser2000
addikt
Hogyan jutottál erre a következtetésre?
Hol van a határ a "semmi" és a "valami" között? (Egyéni preferencia).Az EDGE 840 nem rendelkezik napelemmel. A drágább, nagyobb verzió igen, itt pl. összevetik a nem napelemessel: https://www.youtube.com/watch?v=Y9aU5h7Mcvc
-
flash-
veterán
napelem semmit nem ér ezekben jól mondom ?
-
Friczy
senior tag
válasz
Solar Eclips #114 üzenetére
Ez már kissé offtopic, de az Apple üzemórára ugyanannyira specifikálta az S5-öt, mint akár a legújabb S8-at. Mégis, amikor az S7 megjelent, kollégám, aki vett egyet (talán S6-ról állt át), azt mondta, hogy jelentősen tovább bírja.
Edzés és navigáció egyébként jelentős különbség - persze kérdés, hogy milyen edzés.
-
Friczy
senior tag
válasz
Solar Eclips #111 üzenetére
Az Ultra kissé más kategória. A korábbi Apple Watchokhoz képest sokkal nagyobb az üzemideje. Régebbi Watchok ezt nem bírnák (S5 biztos nem, tapasztalat). Ismerősök szerint az S7 és S8 már jobb.
Garmin 1040-em van, tegnapelőtt jöttem haza Siófokról, egész napos út volt (kb. reggel 9-től este fél nyolcig, a GPS folyamatosan be volt kapcsolva, a nap végére a töltöttség 70%-os volt, 30%-ot esett mindössze.
-
Luser2000
addikt
válasz
lsebestyen #90 üzenetére
Tegnap csináltam egy spontán Börzsöny ringet. 5 órán keresztül volt bekapcsolva a Karoo2, 40-ot merült. Tehát most is hozta a kb 8%/óra szintet.
(Ugyanennyi időre volt az AW Ultra edzés funkció is bekapcsolva, nem jelentett neki jelentősen nagyobb fogyasztást (1 nap kb felére esett a töltöttség).
-
Khelben
nagyúr
válasz
Solar Eclips #108 üzenetére
És 5 órán keresztül ment a kijelző folyamatosan? Mert biciklin az a lényeg, hogy bármikor lenézek és látom, amit akarok, akár az értékeket, akár a navigációt.
-
Luser2000
addikt
válasz
Solar Eclips #108 üzenetére
Azt nem tudjuk, hogy ő milyen Apple órára gondolt. Az egyes generációk között elég jelentős különbségek lehetnek (aksi kapacitás, energiamenedzsment, GPS technológia és így összességében az üzemidő tekintetében).
De én sem értek egyet a "global" kijelentéssel. Most Ultrát használok (előtte S7, majd S8 volt), 4 órás tekerést rögzítve sem zabálta fel a kapacitást (bőven bírta még a nap hátralévő részét, mint "sima" óra).
-
Luser2000
addikt
válasz
Ladislaoca #100 üzenetére
Rögtön itt kérdeztél, vagy előtte kerestél is???
Van bőven lehetőség, akár a Garmin hazai honlapja:
https://www.garmin.hu/kiegeszitok2/kerekparos-kiegeszitok?page=7Amazon opciók:
https://www.amazon.com/garmin-edge-830-mount/s?k=garmin+edge+830+mount -
Rotyi
aktív tag
válasz
Facebook Marketplacen nézz körül, ha nem kell új. Pár darab mindig van.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Solar Eclips #99 üzenetére
Majd próbáld ki. Amikor annó órát kerestem, azon bukott meg az Apple, hogy a tesztek szerint max 3 órát bírt mérni biciklizésnél.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Aliexpress?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után dobta csak piacra a Garmin az Edge kerékpáros komputerek új középkategóriás szériáját. Érdemes volt várni rá?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux haladóknak
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest