Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Egy hónapja van a vidkarim garban.
Azt mondja a bolt, hogy nem tud róla még semmit, mert a nagyker intézi.
Itt nincs valami idő, amit be kell tartania. Illetve ha nem cseréli akkor a vételi árat(lassan egy éve volt) levásárolhatom, vagy hol találok erre infót? -
Gerisz
addikt
válasz Ariadne #2771 üzenetére
Okés köszönöm! Attól félek ezt meg kell említenem holnap. Pedig ez egy bolt hálózat és az alkalmazott hát mondjuk úgy nem kedves "inkább örülj, hogy kapsz valamit" hangon beszélt.
Nem vagyok pattogós míg ki nem akasztanak. Na de ne legyen probléma és akkor minden rendben lesz. -
Gerisz
addikt
De tiszta idióta vagyok, amit akartam elfelejtettem
Ha levásárolom a vételárat akkor a garancia az újra kezdődik vagy csak folytatódik?
Mert nekem az lenne a logikus levásárlásnál, hogy új az előzőhöz semmi köze.
Köszönöm! -
Gerisz
addikt
Sziasztok! Az a problémám, hogy meghalt a lapom.
Elfüstölt. A bolt ahol vettem, állítólag tegnap becsődölt
Senkit nem tudok elérni, egyik boltjukat sem egyik megyében sem.
Ilyenkor mivan? -
Gerisz
addikt
Csaba_20_, liver, Ariadne
Kösz az infokat, nagyon jól jönnek!
A részletes probléma a következő:
2 hónapja szóltam a boltnak, hogy túlfeszt ad a lap a procinak Bios szerint, alapból 1.55V-ot, az addigi 1.3V helyett. Terhelve mértem minden franccal 1,8V-fölött voltak a terhelt értékek.
Szóltam a boltnak, hogy nem jó valami, nincs rendben a lap.
Azt mondták honnan tudom én azt, hogy nem jók azok az értékek.
Mondom ha én nem tudom jól akkor mondják azt hogy jó, írják le és akkor megnyugszom.
Azt mondta, hogy nem tudja mik a jó értékek, de ha működik a gép akkor azoknak jónak kell lenni. Írtam a gigának, persze, hogy nem válaszoltak.
Mondták frissítsek Bios-t. Megtettem. Utána vissza az eredetire mert nem volt jó.
Most voltam szervízben. Bemérték a tápom, megnézték a procim a ramokat a vidkarit. Jó minden.
Beszéltem egy nagykerrel Giga honlapjáról (Ramiris)
Tökéletesen rendesek vol8ktak. Azt mondták segítenek szívesen. A Giga tudja széria szám alapján melyik kereskedő(k) kezén ment át, és tudom érvényesíteni a garanciát.
Mondták azt is hogy gyenge minőségű táp miatt szokott ilyen lenni. Mondom a Cieftech 550W-os gyenge? Erre nem szóltak. Kűldjem el a számla másolatát. Utánna szólnak mit hogyan tovább. De előre szólnak, hogy 3-6hónap mire a Giga mond valamit.
Na most itt tartok.liver: az Ő tanácsaik alapján, gond nélkül garizott nemrég a 8600GTS-em, és levásárolhattam az árát, miután mondták, hogyan mit tegyek, lett egy 4850-em
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Jaja megy minden. De. bevizsgálták a tápot is, leteszteltek mindent a többi tökéletes.
Holnap este vagy vasárnap lefotózom és megmutatom
Ott van felpuklisodva a nyák ahol a procihűtő tartó van, vagyis alatta.
ott megy egy csomó áramkör a proci felé és azok puklisodtak ki.
De mondom képen látszik majd. így nem igazán tudom csak aki látott már olyat. Szakszavakat nem iagzán ismerek. de nem FET hanem ahol ki van rajzolva az áramkör ott -
Gerisz
addikt
No én erre a most történt ominózus 8600GTS megoldásom tudom felhozni!
Szóltak a boltból, nem cserélik levásárolhatom!
Bementem. Mondom akkor mekkora összeget! Azt mondta a teljes vételárat, mert nekik kifizette a nagyker! a teljes beszerzési árat!
Akkor biztos kamuzott! de ezek szerint kb. 0Ft bukott.
Mert megvettük tőle 38200-ért a Gainward 8600gts-t tavaly november végén,(volt rajta nyereség) - most bevittük, hogy kuka, elvitte a nagykerbe(csak ezért nem ment a nagykerbe az qrva biztos) - a nagyker visszafizette a beszerárat - ideadta nekem amit kaptam most a pénzemért! Ja bocsánat akkor bukott ha akkor nagyobb árréssel dolgozott!
Ez tapasztalat! Lehet máshol nem így van, akkor itt jól jártak!
Hát még én!Nem igen fogom megsajnálni a kereskedőket!
(van a családban aki bukott, van aki nagyon bukott, van aki lassan de biztosan előre)[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Megtörtént a lap gariztatása. Nagyon rendesek voltak. Hosszú győzködés után voltak hajlandóak megnézni a szériaszámot, hogy tőlük vásárolta-e a kisker. Mikor megnézték, hogy igen, akkor felvitte barátom hozzájuk (olyannal ment aki dolgoztt abban a nagykerben) odaadták a lapot, meg se nézte, csak azt mondta, hogy úgy is megbukik a bevizsgáláson. Ha visznek egy üveg szeszt akkor ad másik lapot(de szerencse, hogy nem én mentem, mert én nem bírom a pofátlanokat). így is lett kb fél óra és kezébe volt az új lap. 3 év garral (de ha ilyen kocsogok mit ér). Node úgyis nézhetném, hogy van egy új lapom és nem kellett várni senkire.
Csak rosszul esik a pofátlanság. -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van egy novemberig garanciális WD winyóm ami meghalt. Vettem helyette másikat és míg élt egy kicsit is amit tudtam lementettem róla.
Még 16.000Ft-ért vettem 2008.11hóban. Van arra lehetőség, hogy ne kicseréljék hanem mást "vegyek"? Most 10.000Ft körül mozog az új ára. -
Gerisz
addikt
válasz sasa311 #5715 üzenetére
Nekem úgy is jó ha a mostani árát számolja és veszek ami kellene (drágábbat). Vagyis Öcsém vesz ami kell neki, mert winyóra már nincs szükség és még jobban járnék mintha eladnám aprón miután átvettem.
Akkor a bolttal kell megbeszélni. Megpróbáljuk.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
válasz applause #5722 üzenetére
Most vitte vissza Öcsém a WD winyót és neki is elkezdték, hogy majd akkor kap újat, vagy lehet érdemben "beszélni" ha a nagyker kicseréli.
Én felhomályosítottam, hogy nem a nagykerből vettük, ők adtak rá 3 év gart akkor oldják meg. Elmondta nekik és utána azt kérdezték, hogy levásárolja a mostani árát, vagy megvárja míg rendelnek újat. Hozott magának ramot a laposba meg pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest