Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy vettem egy Canon 550D fényképezőgépet a Fókusz Fotóban, és a videófelvétel közben egy hotpixel éktelenkedik a lejátszott videón. (hiába fényképezőgép, akkoris sokan használják kamera helyett)
Pont ugyan így szívtam meg az első videókamerámmal is, amit a Media Marktban vettem meg. Akkor túlléptem a 3 nap cseregaranciát, míg észrevettem...de amúgy kicserélték volna. Így csak CCD-t cseréltek benne.
Most még bennevagyok a 3 napban, ez minden boltra vonatkozik? Van esélyem kicseréltetni?
-
Ren Hoek
veterán
Media Marktban szó nélkül kicserélték volna a DV kamerámat, de sajna lejárt a 3 nap. Szervízben is azonnal hibának minősült és cserélték. Mindegy bízom a Fókusz Fotóban, rendesek voltak eddig.
Az a baj ezzel, hogy ugye baromira látszik videózásnál, és minden anyagodon nyomot hagy. Ha az LCD-jén lenne pixelhiba, az nem is zavarna, de itt magában a rögzítésben van sajna, tehát az eszköz funkciójában. Ritka de általános jelenség a videókameráknál is, nagyritkán a milliós kamerákba is kerül 1-1, de ott van olyan funkció, hogy hardveresen korrigálja a kamera ha meghatározod a hotpixel helyét.
Fotógépeknél nincs pixelhiba gari.
Na mindegy azthiszem jogosan reklamálok, egy 200 ezres eszköznél ne legyen működésbeli hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PC Game Pass
- Vicces képek
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest