- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2022-03-20 09:38 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
Személyesen vette át.
Én súlyban nem éreztem különbséget, de pár gramm egy SSD nem hiszem h éreztem volna különbséget.Igazán fura, h két hét után szól, oké nem lehetetlen, h tényleg parkolt a szekrényen, de túl sok a véletlen.
Telefonban mikor jelezte akkor is elég agresszív, követelőző volt, majd mikor mondtam, h ezzel nem tudok mit kezdeni kedves szavakkal elküldött és jelezte, h vegyek belőle koporsót
-
PcGo.hu
őstag
Sziasztok!
Véleményét kérnék a következő szituációról:
Van egy pár bontatlan 980 pro 2tb SSD, amit hardverapron hirdetek, adom. Eddig kb 40-50db -t eladtam, probléma nélkül. Most hívott az egyik vásárló, h amit két hete vásárolt bontatlan SSD doboza üres volt. Eddig állítólag csak a szekrényben állt nála.
Hogy kéne ehhez állnom? Létezhet olyan, h tényleg üresen csomagolja gyártó? -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
1 év kötelező viszont volt/van, ha olyat rendelt amire nincs v csak 6 hó (10e alatti) jótállás van akkor mehetett volna a bünti, figyelmeztetés. Ilyen sosem volt.
Illetve ha így lenne ahogy te gondolod attól még legalább egy figyelmeztetést tettek volna, hogy a számlázási metódus hibás.De, pontosan így történik, kiválasztják az alkatrészeket, kosárba teszik, majd egy + gombon rendelnek még mellé összeszerelést.
Bejövő számlán is az lesz h xy vga, xy cpu.
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
Gyáriszáma van? Számlán vagy garancia papíron szerepel ?
-
PcGo.hu
őstag
Pont azt ami le van írva.
Kereskedő a továbbítási költséget nem számolhatja fel a vásárló részére.Elállás:
"Milyen költségeket kell a fogyasztónak viselnie a szerződéstől való elállásakor/felmondáskor?
Elálláskor kizárólag a termék eladó részére történő visszaküldésének közvetlen költségeit vagyunk kötelesek viselni (kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését, vagy ha a vállalkozás a költségviselési kötelezettségünkről nem tájékoztatott minket), ezért a terméket nem adhatjuk fel utánvétellel vagy portóval. Ezzel összefüggésben a termék ingyenes kiszállításának díját sem lehet utólag a fogyasztóra terhelni. " -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
Érdekességként megosztanám a sokak által dicsőített nyugati garanciális ügyintézésemet:
Xbox one nem kapcsolt be, kis levelezés, majd jött is a futár, hogy elvigye németbe.
Két hét elteltével jött a javított box, igen ám, de a gép még most sem kapcsolt be, ellenben a kinectet kicserélték, aminek semmi baja nem volt, de kaptam egy refurbished-t(+gyári doboz eltűnt(mailben rákérdezve, néma csend és hullaszag)).
Újabb levelezés, újabb futár, újabb kanyar németbe.
Kevesebb mint két hét alatt meg is jött a box, most már új táppal, wunderbar.
Igen ám, de most tápkábelt hagyták le.
Most jöhet újabb levelezés és remélem a gyári tápkábel elküldéséhez nem kell megint elküldenem az xbox-t. -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
1. H leírtad volna az előmenetelét és nem azt várod, hogy a kis ujjamból szopjam ki akkor lenne "fingom".
2. Apple-nél sem egészen működik, de ebbe most ne menjünk bele.
3. Hazai beszállító abból él h megveszi majd haszonnal eladja. Te külföldről megvetted, ergo ö nem részesül haszonból.
4. Ítélkezni? Mert mertem az írni h olcsón? ....
Arrogáns itt max te vagy. Sőt ......
" Biztos nagyon elfaradtal, amig ezt begepelted."
Véleményemet meg úgy osztom meg, ahogy én akarom egy forumon.Sajnálom h a "nem", nem tetszett, de legközelebb majd kapsz hozzá szép kis hasonlatot hátha úgy sikerül felfogni. És igen van tapasztalom, csak gondoltam elég lesz egy sima nem...
Üdv -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
Te miért buknál?
Kapsz egy új telefont, aminek a garanciája is újraindul.
Az, hogy neked ez már nem kell, az a te bajod.Amit megveszel természetes h amortizálódik(ergo buksz).
-
PcGo.hu
őstag
De gondolj bele miért adnák oda az eredeti árát?
Megvetted 110e-ért most 75e.
Jó esetben kerestek 5e Ft-t, de ahhoz, hogy visszaadják a 110e Ft-t bukniuk kell 30e-t.
Ezt se a kisker, se a nagyker nem tenné meg "szívesen" (ahogy fordítót helyzetben te sem).
Főleg úgy, hogy jogilag (és szerintem erkölcsileg is) teljesen helytálló.Esetleg egy olyat megpróbálhatsz, hogy a mostani árában másra csere.
-
PcGo.hu
őstag
"amikor egy másik gyártó(!) másik termékére minden további nélkül kicseréli a készüléket?"
Ezt gondolod, vagy tapasztaltad? -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
És ha ő mondta volna ugyan ezt?
"Engem kurvára nem érdekel"Ott kellett volna megnézni...
Szerencse, hogy ilyen korrektek voltak -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
Hardverkertől is vásároltak
mailben kérdezd meg őket, sn alapján kikeresik ha onnan származik -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
megszűnt a bolt?
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
"Ettől eltérni csak nyomós indokkal lehet."
na erről még nem hallottam, tudsz adni valami forrást, vagy jogszabályt?"Ha nem tudja kimagyarázni"
Nincs boltom, de vagy 3-4 magyarázatot is tudnék írni
Ez csak duma...
Törekedés van a jogszabályban, ha 30napig(vagy tovább) tart akkor sem tudsz mit csinálni
Kérdez rá egy fogyvédőstől -
PcGo.hu
őstag
"idoben"
pontosítsd kérlek(#10045) Impressa
users.hu kapcsolatCím, megközelíthetőség
1133 Budapest, Váci út 102.
A 3-as, kék metró vonalán a Árpád híd megállótól 2 percre a Váci úton a Dózsa György út irányába.
2. Elérhetőségek
Vezetékes telefon : +36-1-342-90-78
Mobiltelefon: +36-20-583-08-79
Mobiltelefon: +36-20-583-08-78
Email: users@users.hu
3. Üzemeltető
The Blue Chip Kft.
székhely: 1133 Budapest, Váci út 102.
cégjegyzékszám: 01-09-688507(Fővárosi Bíróság által bejegyezve)
adószám: 12483378-2-41
4. Nyitva tartás
Hétköznapokon hétfőtől péntekig, 10-18 óráig várjuk Önöket üzletünkben. -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
szerintem mindenképp a gyártói
valószínűleg profibb és hozzáértőbb szervizzel dolgozik
valószínűleg alkatrészeket is előbb betudnak szerezni
+ több átvételi pont, vagy háztól, házig futár(mondjuk lehet ez van a boltnak is)samsunggal pont most garanciáztattam(premium terméket)
nagyon profi, kijött házhoz, 1óra alatt megcsinálta (alaplap csere, tisztítás) -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
Webshopos rendelés volt a másik termék?
Ha igen, akkor elállhatsz; mindegy hogy van a számlán egy mínuszos tétel -
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
-
PcGo.hu
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen asztali médialejátszót?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest