Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Leonbergi: Kérdés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
Ez minimum egy hiányos tájékoztatás
"Tehát a bolt a tényleges panasszal nem foglalkozott, nem mondta azt, hogy bevihetem a gépet, vagy majd ők elintézik helyettem" Illett volna ezt a lehetőséget is felvetni. A másik "a 150km-re lévő vásárlónak is könnyebb egyből a direkt erre a célra fenntartott ingyenes garanciafutárt hívni, igénybe venni a gyári supportot, mint eljuttatni a gépet a boltba saját költségén, és várni, hogy onnan tovább küldjék, majd vissza vidékre, mikor elkészült (egyébként a bolt nem köteles saját költségén küldeni, szóval a vásárló fizetheti ilyenkor az oda-vissza utat)." Ebben igazad van,olcsóbb,gyorsabb,stb.De ha a vásárlónak az jó hogy fizeti a postát,és a bolt intézze,ahhoz joga van.Normális esetben a két lehetőséget elkellett volna mondani,nem csak azt hogy majd a hp intézi.Amúgy a vásárlónak is van szája,lehet kérdezni,hogy esetleg más variáció nincs e.
-
sasa134
addikt
Ez valóban így történt és Te mindig is segítettel.
Miután írtam neked privátot hívtam a boltotokat és ott tényleg egyből mondták, hogy a HP Szervízt kell hívni - aztán jött az infó Tőled is. Tehát a bolt a tényleges panasszal nem foglalkozott, nem mondta azt, hogy bevihetem a gépet, vagy majd ők elintézik helyettem stb.
Nekem nem Veletek van gondom, én elsősorban az Aloha Informatikára vagyok mérges, de nagyon. Az eljárás nem tetszik ,mivel mint fentebb írtam, ezek az ügyek nem az eladó boltoknak (mindegyiknek, bármelyiküknek) okoznak fejfájást, hanem a usernek akinek kihullik a haja a szervízzel való ügyintézéstől és tényleg úgy érzi, hogy magára van hagyva. Nem tudom milyen eszköz maradt az említetteken kívül a kezemben. Várok pár napot és felhívom ezeket a &%#$@-t újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Razer Blade 15 Advanced Gamer laptop
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gigabyte Aorus 5 Gamer laptop( i7-12700H, RTX 3070)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest