- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Előre is bocsánat, hogy felélesztek egy évek óta döglött topikot de hogy a rákba lehet "@" jelet írni gamespy account-hoz???Játékhoz kéne megadni az e-mail címet de nem sikerül sehogysem "kukacot" írni.
-
sziasztok! az a bajom a gs el ,hogy ha felrakom, elindítom eccerűen elmegy néhány windows hang. a ''katt'' főleg. ez volt xp simán, xp sp1-en (most) meg ez volt ac97 el és most az au2vel is. van valami megoldás?
-
Darth_Revan
veterán
Hát nekem jó
Legalábbis a Gamespy Arcade 2.1 built: 5220
-
trenzit
tag
ötlet?

-
trenzit
tag
Van egy olyan problémám, hogy használom a Gamespy friss verzióját, és mikor a Log-in részen tuljutok, egyszerüen elszáll Msvcrt.dll hibával. Ez nem tudom mitől lehet, probáltam ezt a fájlt frissiteni, vagy lecserélni, de a Win98 nem engedte.
Van ötletetek?
Esetleg valéamiféle update pakkot tudtok mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Legalábbis a Gamespy Arcade 2.1 built: 5220