Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomi_mod
aktív tag
hasonló volt már, hogy véletlenül töröltem egy egész mappát, és csak később tűnt fel.
van egy file recovery -origo szofverbázisban fent van ha jól emléxem- progi egész jó!!! ezzel egy darabig még vissza lehet menteni a dolgokat, annál hatékonyabb minnél kevésbé volt töredezve a vinyó, és minnél több hely volt/van rajta... -
LordX
veterán
(Majdnem) jól mondod: Vírus, faló vagy hacker. Az NTFS ilyet nem csinál... Áramszünetnél FAT-tábla írás közben a FAT32 esetleg..
Illetve: A ''games'' könyvtár nem az egyik játék telepítésekor jött létre, és azt az előbb uninstalláltad? Én találkoztam már ilyen idióta uninstallerrel, kinyírt más programokat is azzal, hogy minden telepítés közben létrejött könyvtárat kompletten törölt.. -
troszka
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan dolog történt velem, hogy a games könyvtárból minden eltűnt
valami letörölte a játékokat csak azt nem tudom, hogy mi,
azért írok ide, hogy valaki nem tapasztalt-e már ilyesmit vagy hallott ilyenről,
nem tudom, hogy mi lehetettt: vírus, faló, hacker vagy csak az NTFS
vírusítró van friss, tűzfal van

Új hozzászólás Aktív témák
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Projektor topic
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS notebook topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest