- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Billentyűzet gravírozásra ajánlom Malák fórumtársat, gyorsan jól és nagyon jó áron dolgozik, legutóbb nekem egy thinkpad-et csinált, mutatom az előtte-utána képeket:
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje read-only üzemmódban követem a topikot, egy AW 17R4 elégedett tulajaként.
Nézegetem a 40XX szériás notikat és találtam egy feltűnően olcsó darabot:ASUS ROG STRIX SCAR 16 G634JY-XS97 GAMING LAPTOP
SKU#715394
$3,699.99
No reviews16" QHD+ 240HzIntel® Core™ i9-13980HXGeForce RTX™ 4090Up to 64GB RAM2x1TB NVMe SSD~1-2 Hrs5.51 lbsJóval olcsóbb, mint a többi 4090-es, ez a SCAR széria annyival gyengébb is lehet?
-
Balázzs
senior tag
válasz
KillHates #60896 üzenetére
PCR a tuti, a többi khmmmm, max jóindulattal indikátor. Mivel van tünet, így tuti elkaptad sajnos. Kérd a favipiravir-t mindenképpen!!!
Na akkor melóztam helyetted, igaz nem olyan gyorsan, majd mond hova utaljam a munkadíjat
Akku csere nem nagy gáz, de az a rohadt wifi csati, azzal vagy másfél órát szórakoztam, mire visszaraktam mindkét kábelt, kellett a segítség is, mert két kézzel tartani a kábeleket, wifi kártyát helyén tartami, műanyag leszorítót és a csavart rárakni, idegbaj.
De kész lettem ebéd előtt, régi akku wear level 84%, 14866 mWh, jó ha 10 percet bírt (2017-es), most 98998mWh és töltődik.
Közben Kolumbiából akarnak belépni a gmail-embe, na ne máááár!
-
Balázzs
senior tag
válasz
motifator #59812 üzenetére
Igaz, a mostani is kb 3 évet bírt úgy, hogy alig volt akkuról használva. Berendelem, mert ahogy KH írta, nem lenne jó, hogy e miatt menne tönkre a gép (bár van még majd 2 év gari).
A másik fele, hogy nagyon tetszenek az új AW-k, de csak a 60hz-es IPS-es kijelzővel van tobii, tudom menjek a fenébe
-
Balázzs
senior tag
Akku téma update:
DELL Battery, 99WHR, 6 Cell, Lithium Ion for Alienware
Ár: 56 920 Ft (44 323 Ft + ÁFA)
Szállítási idő: 4-6 hétAzért ezen most megdöbbentem, de tudom, legyen banánra is.
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
válasz
FőDudu #58667 üzenetére
Gamepass jó dolog, ha átrakod saját országra akkor látod, hogy akcióban is 1 EUR/USD lesz, de ha hosszú távra tervezel, előbb vegyél 1-2-3 év sima game pass-t, majd erre aktiváld az ultimate akcióját és a teljes időt konvertálja ultimate csomagra! Ha rákeresel itt az x-box topikban, ott mindenki egy eladót ajánl a fórumról többnyire (muszti).
-
Balázzs
senior tag
En is trollkodtam egy kicsit a bearazos topikban:
Notebook típus: Dell Alienware 17 R4
Processzor: intel core i7 7700HQ
RAM: 16 Gbyte DDR4
SSD: 256 Gbyte ssd
HDD: 1 Tbyte hdd
VGA: Geforce GTX 1070
LCD: 17" 2560*1440 G-sync with Tobii eye tracking
Billentyűzet: US háttérvilágítással
Állapot: újszerű
Garancia: 2022.07.14. NBD garancia
Akkuidő: fél óra
Tartozékok: táska
Jogtiszta Windows: win 10 proSzia, 360-380k körül.
Nem is rossz egy 2017es geptol.
-
Balázzs
senior tag
BUÉK!
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
MSI GS76 Stealth gaming laptop with NVIDIA GeForce RTX 30 GPU and 360 Hz display pictured
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Megnéztem én is a Cyberpunk gamét, 22-27 FPS, 70 fok körül a proci és a gpu, na mondom szegény 1070 felett eljárt az idő... Bekukkantok a menübe és látom 2560*1440 a felbontás, gyorsan átállítottam FHD-ra és kaptam +20 FPS-t -
Balázzs
senior tag
CHS nel AW notihoz ajandek monitort adnak.
-
Balázzs
senior tag
válasz
cynric #53254 üzenetére
Szia!
Nekem felemás a tapasztalat c szervízzel, első szervizes kivégezte az alaplapot, második sokkal rutinosabb volt, de legalább így lett egy új alaplap a gépben [link]
Én a dell telefonos elérhetőségen jelentettem a hibát, utána már direktben a szervizessel egyeztettem, hogy mikor és hova jöjjön. Rugalmasak voltak és szó nélkül cseréltek mindent.
-
Balázzs
senior tag
válasz
DuDieHUN #52456 üzenetére
Szia!
Ahogy KillHates is írja, megoldható, transfer ownership-et kel kezdeményezni, javaslom a dell US oldalát, ott pedig simán lehet chat-elni a support-al, pikk-pakk megoldják. Korábban ehhez nem volt elég az alap 1 év dell gari (ennyit adnak kinn alapból), meg kellett venni a kiterjesztetett, de nagyon megéri! Nézd meg az akciókat, néha piszok jó kedvezmények vannak!pl ez:
Alienware m15 R2 Gaming Laptop9th Generation Intel® Core™ i7 ProcessorWindows 10 HomeNVIDIA® GeForce RTX™ 2070 (OC Ready)15.6-inch FHD Display512GB Solid State Drive8GB Memory
Dell Price$1,299.99 cca, 386 eze huf
üdv és sok sikert a vásárláshoz
-
Balázzs
senior tag
válasz
gago1975 #51642 üzenetére
Szia, üdv az éjjeli bagoly klubban!
Erről az árcsökkenésről nem hallottam, nagyon jó lenne. Ezért is írtam, hogy 3 ps5 vehető egy asztali 3090 árából és még marad is valamennyi zsozsó. Köszi a linket!
update: lehet NV azért is csökkent árat, mert a melegedés/jelentős teljesítmény miatt jelentősen csökkentett órajeleken futó modellek lesznek a notikban
k-adi: ok, hogy az AW drága márka, de emeltek jócskán az árakon és jóval furább lett az árazásuk is, erre gondoltam.
RM007: tisztelet a kitartásodért, de néha el kell engedni a dolgokat, de nem akarok ebbe belemenni, volt rengeteg hozzászólás a témában, Ne kezdjük/kezdjétek újra
-
Balázzs
senior tag
Elképedtem, amikor megláttam az új nvidia rtx 30XX sorozat árati, ok asztali gépbe való vga-k, de 1500 USD a 3090
Annyiért komplett notit lehet venni, így is a 2080-as gépek 2-5000 USD között vannak, mennyi lesz akkor az új kártyákkal szerelt gépek ára? Mondjuk idegbaj pl. a dell AW-k árazása, mert a csúcs gépeket a RAM és az SSD mennyisége különbözteti meg, jó drágán sózzák rá a vevőre e két alkatrészt.
Pláne úgy, hogy a PS5 499 USD-lesz, harmada a csúcs vga-nak!
-
Balázzs
senior tag
válasz
KillHates #51519 üzenetére
Érdekes lesz, az biztos. Jelenleg is a 2080 desktop vs notebook gpu között átlag 30%, de akár 50% eltérés is lehet, kíváncsian várom mit hoznak majd ki a mérnökök/marketingesek ebből, de félek valami hangzatos MAXQ utód lesz csicsa hűtéssel.
off: hwinfo mai update után már tudja a dark módot!
-
Balázzs
senior tag
NVIDIA GeForce RTX 3080 synthetic and gaming performance leaked
-
Balázzs
senior tag
válasz
kdavid23 #51377 üzenetére
Choose between 1080p 144 Hz, 1080p 300 Hz, or 4K 60 Hz with Tobii eye-tracking or G-Sync on certain SKUs. There are no touchscreen option
Végigkattingattam a dell US oldalán a 6 konfigurálható verziót és a 2060-as alap konfignál engedi a G-sync-es kijelzőt kiválasztani, az erősebbeknél nem. Ki érti ezt? -
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
Meglepődve hallottam ma, hogy a c szervíz Lenovo hivatalos szervíz lett.
-
Balázzs
senior tag
válasz
Bluesummers #50871 üzenetére
Azaz, de legalabb nem en toltam el.
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
17R4 bill hibas, nbd gariban kertem cseret + hutes cseret, erre osszerakas utan a sracnak nem indul a gepcpu failure, most alaplapra varunk
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
válasz
echterion #50649 üzenetére
Majd kiírja magából amit gondol.
Nekem az alábbi rész nagyon nem szimpatikus a tesztből:
Running both Prime95 and FurMark will cause the CPU to run at 99 C much like on most other Alienware and XPS 15/17 systems. The high core temperature is the price to pay for the excellent CPU performance sustainability we mentioned above.
Kommentben már fikázzák is az oldalt.
-
Balázzs
senior tag
Dell Alienware m15 R3 Laptop Review: Vapor Chamber Saves The Day
-
Balázzs
senior tag
válasz
hszilard666 #49087 üzenetére
Nekem még nem volt konkrét tapasztalat a szervizzel, amikor melegedett a gép elég volt KH szakértelme, de telefonban azt mondta az ügyintéző küldi a technikust, ha kérem. Most a gari hosszabbításon gondolkodom, mert jövő nyáron járna le, de még egy évet rá lehet húzni ami kb. 60 ezer lenne.
-
Balázzs
senior tag
válasz
#45687808 #49026 üzenetére
Szia!
Én steelseries bt-s fülest használok, nagyon kényelmes, jól szól viszont nincsen aktív zajszűrés, de mivel a nappaliban van a gép, van háttérzaj folyamatosan a család részéről és egyáltalán nem zavaró.
Szerintem olvasd el a linkelt topik összefoglalót és tedd fel itt is a kérdést: [link]
-
Balázzs
senior tag
Rendelhetőek a Dell US oldalán az Area 51m R2-es konfigok i9 10XXX procival és 2080 super vga-val, az áruk $4,749.99 - $5,988.99 -tól mennek felfelé, bele sem merek gondolni mennyi lesz ez itthon
update 1: nem értem a konfigok közti különbséget (csak ssd változik)
update 2: 17.3" UHD (3840 x 2160) 60Hz 25ms 500-nits 100% Adobe RGB color gamut + Tobii Eyetracking technology,remélem ez elírás
-
Balázzs
senior tag
Gamer notim 2008-ban volt először, egy gateway 6860FX [link]
Imádtam, sajna már nem működik, másodlagos kijelző vagy okos tükör lesz belőle.
2013-ban vettem egy lenovo y510p-t, gyerkőc nyúzza sulira (+1 dell 7440 is van erre)
2017-ben itteni javaslatra vettem egy AW 17R4-et, azóta is jól muzsikál, noname pár eur-os egér és egy Steelseries Arctis 3 Bluetooth füles, meg egy samsung ssd amit vettem hozzá. -
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
3DMark confirms up to Intel Core i9-10900K, an NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER, 64 GB of DDR4 RAM and 2 TB RAID 0 SSDs for new Dell Alienware Area-51m
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
válasz
MaxxDamage #46675 üzenetére
Árukereső-n nem találtam 2070-es verziót, anno amikor ASUS-okat nézegettem és elvetettem, mert ha nem volt itthon forgalmazásban nem foglalkoztak a géppel gariban. Mondjuk ez 3 éve volt, lehet azóta változott az üzletpolitikájuk.
A hőfokokat nézve ráférne egy pasztázás az tuti.
-
Balázzs
senior tag
válasz
MaxxDamage #46673 üzenetére
NVIDIA GeForce RTX 2070GPU frequency/ Core temp (after 2 min)GPU frequency/ Core temp (after 30 min)ASUS ROG Strix G7311461 MHz @ 73°C1398 MHz @ 79°CHP Omen 17 20191483 MHz @ 72°C1474 MHz @ 74°CASUS ROG GL704G1595 MHz @ 83°C1588 MHz @ 83°C
Similarly, the ROG Strix G731 was very loud during gaming as well. What is interesting, though, is that it manages clock speeds that are 130-200 MHz lower than its predecessor. At least the temperature is significantly lower as well and despite being loud, it is nowhere near the hairdryer of a laptop ASUS ROG GL704. -
Balázzs
senior tag
válasz
hszilard666 #46427 üzenetére
Ha nincs lóvé, akkor nem drágábban, hanem olcsóbban kellene adnia, már ha tényleg el akarja adni. Vagy lehet látványosan akar engedni a már előtte jól felemelt árból. lsd. black friday itthon.
-
Balázzs
senior tag
válasz
KillHates #46402 üzenetére
így már érthető, néztem is a notebookcheck-en, hogy milyen jól fut régebbi vasakon is [link]
Nem vagyok nagy doom fan, de majd kipróbálom érdekességképpen, van rá idő sajna.
A Dell nem mondott semmit, hogy kb. mikorra várható a javítás? Elég új az a gép, ahhoz még bőven lenni kell alkatrésznek. Tényleg, náluk mennyi ideig van még terméktámogatás? Ha
nálam is lenne egy space invaders, vagy más akár UV miatt, akár más okból, akkor még lenne hozzá alaplap (17R4)? -
Balázzs
senior tag
válasz
KillHates #46394 üzenetére
Doom ennyire megizzasztja a gpu-t? A div2 nagyon pörgeti, láthatod a képeken, hogy 80% fölött van folyamatosan, cpu 60-100 között.
Nem vagyok dell részvényes de szerintem ami most van - járványhelyzet - az különleges eset, ne csodálkozz, hogy akadozik a szerviz. Tuti meg fogják javítani, amint megtehetik. Amikor a gyári pasztával felhívtam őket majd három éve, 2 perc után egyeztettek időpontot hűtéscserére, de szerencsére elég volt pasztáznod anno, sőt azóta is! Persze Neked most lenne időd játszani és ez nem mentség, de hát ilyen az élet.
Hogy ON is legyek, nálam eddig nem volt gond az UV-val, akár XTU-val akár throttlestop-al állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- Acer Aspire E15 - 1 Év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest