- New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
komyka
tag
Üdv mindenkinek! Legion 5 (15ACH6H) tulajoktól kérdezném hogy tapasztalt e esetleg valaki win11 alatt olyat, hogy fül vagy fejhallgatót használva halk de teljesen hallható és rohadt idegesítő sistergést lehet hallani ha bármi ami hangot ad aktív? (nehéz leírni milyen pontosan, de talán ez a legpontosabb) Win 10 alatt nem volt ilyen bajom de az Német volt, és már nagyon idegesítettek a maradvány német szövegek a rendszerben úgyhogy újraraktam. Driverekből elvileg mindenből jó van fent, vagy legalábbis nem találtam másikat hozzá. Van esetleg tipp, hogy mit kezdhetek vele? Visszarakni a win 10-et annyira már nincs kedvem. Bár ha semmi megoldás nem lesz rá akkor lehet mégis meglépem.
-
komyka
tag
válasz Darth_Revan #67922 üzenetére
Szia! Ez igaz a Lenovo garanciára is? (Egyáltalán a Lenovonak van külön garija? Bocs ha hülye a kérdés.) Tegnap majdnem berendeltem a Német mediából egy Legion 5-öt 5600-al meg 3060-al mert le volt árazva 999 ojróra, és épp a gari miatt szarakodtam, hogy mi legyen majd mire eldöntöttem, hogy berendelem már nem tudtam a kosárba rakni mert csak személyes átvétel volt a boltokban. Az ismerős meg nem olyan közeli ismerős, hogy a boltba is rohangáltassam. Csak ha a közeljövőben ismét szembejönne egy ilyen ajánlat azért kérdezem.
-
komyka
tag
Hali! 13", esetleg 14"-os masinát, ami normális hűtéssel rendelkezik és nem feltétlen max grafikával, de újabb játékok futtatására alkalmas FHD-ban élvezhetően, AW-en kívül szoktatok itt ajánlani? Az se baj ha nem csilivili
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Gyúrósok ide!
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- 3D nyomtatás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Azonnali processzoros kérdések órája
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Új Lenovo ThinkPad E14 13gen i5/16GB/256SSD/gyári garancia/Ajándék laptop táska
- Újszerű Lenovo LOQ 15APH8 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7840HS - 16GB - 512GB - RTX 4060 8GB - 2 év gar
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!