Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyépés

aktív tag

válasz peet05 #97416 üzenetére

Minimálisat. Egy hajszállal később throttlingol. Ugyanazok a core-ok a P3 meg a P5 fékezi be a rendszert, kb. pár másodperccel később. Pedig látom, hogy a teljes hűtést cserélték, meg elvileg folyékony fém van rajta, de így is gyenge. Szerintem tudták ezt, azért akciózták le eléggé ezt a szériát.
    Gyakorlatilag az R23 egy futásból ugyanannyi, mint az előző hűtéssel, a 10 perces meg pár százzal lett jobb, de a 12700H átlagot még mindig nem sikerül elérni a notebookcheck szerint, amiben thin-and-light gépek húzzák le az átlagot.

És igazából nem is ezzel volt az igazi bajom, mert rossz, rossz oké, nézzük meg mit tehetünk. Hanem videókkal, képekkel, logokkal bizonyítottam, hogy nem jó, jó pár órám ráment a levelezésre, tesztelésre míg elismerték, hogy valami nem jó. Kértem, hogy mielőtt visszaküldik küldjenek evidence-t hogy jó lett, mert ha nem javul, vissza sem küldjék.
    Persze kamuztak, látták ők is, hogy nem jó, úgy küldték vissza. Ez a hozzáállás zavar, és nekik ilyen agyon díjazott a customer service. Ráadásul platinum csomagot vettem belőle.
    Szóval többet nem veszek gépet, csak ha látom, mi van benne, meg valami normális helyen kitesztelik.

Új hozzászólás Aktív témák