Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz
peet05 #97416 üzenetére
Minimálisat. Egy hajszállal később throttlingol. Ugyanazok a core-ok a P3 meg a P5 fékezi be a rendszert, kb. pár másodperccel később. Pedig látom, hogy a teljes hűtést cserélték, meg elvileg folyékony fém van rajta, de így is gyenge. Szerintem tudták ezt, azért akciózták le eléggé ezt a szériát.
Gyakorlatilag az R23 egy futásból ugyanannyi, mint az előző hűtéssel, a 10 perces meg pár százzal lett jobb, de a 12700H átlagot még mindig nem sikerül elérni a notebookcheck szerint, amiben thin-and-light gépek húzzák le az átlagot.És igazából nem is ezzel volt az igazi bajom, mert rossz, rossz oké, nézzük meg mit tehetünk. Hanem videókkal, képekkel, logokkal bizonyítottam, hogy nem jó, jó pár órám ráment a levelezésre, tesztelésre míg elismerték, hogy valami nem jó. Kértem, hogy mielőtt visszaküldik küldjenek evidence-t hogy jó lett, mert ha nem javul, vissza sem küldjék.
Persze kamuztak, látták ők is, hogy nem jó, úgy küldték vissza. Ez a hozzáállás zavar, és nekik ilyen agyon díjazott a customer service. Ráadásul platinum csomagot vettem belőle.
Szóval többet nem veszek gépet, csak ha látom, mi van benne, meg valami normális helyen kitesztelik.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest