Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• k-adi

nagyúr

válasz Frozen #89937 üzenetére

szerintem már eljutottunk odáig, hogy bármelyik cpu is legyen, mindkettő bőven elég erős az esetek többségére legyen az a sárkány amd vagy a 13. intel

igen, én is mindenhol azt olvasom hogy 4080 vagy 4090 gépeket kell nézni, a mid-tier azaz 4070 és lentebb felejtős több szempontból is... csakhát a 4080 és 4090 ugye a top2 :D és ezáltal a legdrágább konfigok is

kíváncsi vagyok arra is, hogy mekkora a különbség a 4080 és 4090 között, mert árban azért sok van és lehet a 80-as okosabb vétel lehet akár...

nyilván engem a legion7 árai érdekelnek elsősorban de pont a lenovo az amelyik a legkésőbb hozza piacra a gépeit (tavasz közepén-végén) így marad a várakozás (haha)...
    a másik ami még felkeltette az érdeklődésem az a scar16 bár ott a hátsó oldalon a port veszteség ami elgondolkodtató, bár lehet elég és jobban jár a user a plusz venti felülettel (kíváncsi vagyok arra is, hogy mennyit használ ez a plusz felület és megérte-e beáldozni a hátsó portokat emiatt)
    bár ha minden horror áron lesz és megint "készlethiány lesz" akkor akár már lehetne AW X16 is vagy az új Razer16 bár azok beszerzése hazai forgalmazás híján nehézkes meg az ENG bill nem vonz így azok csak B terv (vagy C inkább... bár a Razer most elég erőset gurított azt elismerem, leszámítva a numpad hiányt :U )

Új hozzászólás Aktív témák