Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

addikt

válasz FőDudu #102950 üzenetére

Nem olyan sokkal vastagabb mint a múltkor bemutatott msi Raider 18 HX, közben kialakításilag, funkcionalitás terén amit belül tartalmaz, ahogy megépítették össze sem hasonlítható a kettő. Sőt szerintem minőségileg is veri a Clevo az MSI-t, bármennyiben fogadni mernék élettartam szerint sem lehet a kettőt összehasonlítani a Clevo javára. Úgyhogy hagyjuk már ezt a járdalap dolgot. :U :R
    Talán 50-100 év múlva lesz technikai forradalom és teljesen mindegy lesz kiló-méret alapján mit tudnak (és esetleg akarnak) összeolvasztani tisztességesen laptop témában, de most még ugyanazzal dolgoznak mint sok évvel ezelőtt. Egyedül az ő clevója az amit a jövőben én még eltudnék képzelni jelenleg. Ki tudja sok év múlva használtan behúzok egyet valakitől mivel nincs olyan laptop hardver több pontban összefoglalva a palettán ami tudná hozni azokat a követelményeket amit ez és az enyém tud! Mindamellett és ez is nagyon fontos még simán élhető gamer szempontból is, nem nagyon látok fejlődést játékilag sem már pár éve, ugyanaz a minőség jön rosszabb optimalizációval amire így is 10 éveket kell várni lassacskán. Tényleg mi a fenének cseréljen az ember laptopot? Ja mert lejár a szavatosság...garancia, alkatrész, szoftver részről Win...még jó hogy a Win11 adott.
    Ez a járdalap még 10 év múlva is laptop lesz, nem beszélve azért is mert a gazdája gondosan bánik vele, nincs kitéve az időnek. Megtermeli a pénzét. :K

Új hozzászólás Aktív témák