- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
na, uraim, kicsit off, de ha már gamer közösség is vagyunk egybe, biztos vagyok benne, hogy vannak, akik konzolon is szoktak játszani. Régóta rajta vagyok az Xbox vonalán (360-tól), és ugyanígy Ps-en is (3-tól, de volt kitérő Vita felé is).
Legutóbb One X volt, amit végül megint eladtam másfél év után, mondanám, hogy bár ne tettem volna, de Gamer gép és Ps4 mellé már tényleg feleslegesnek tartottam. Aztán kijött a Horizon és Days Gone pc-re is
Szóval, mivel eléggé a szívemhez nőtt az Xbox széria (kontrollerét jobban szeretem mint ps-ét), ezért most kipróbáltam a One X-et, még van kis ideig Game Passom is.
Hát halljátok, hiába ~200K-s készülék: semmi hangja!!!! Meghajtottam már a Forza 4-el, Doom Eternallal, játszottam 2-3 órát a hétvégén egyhuzamba, meg se nyikkan
Tudom, nagyobb készülék, jobban elfér benne a hűtés is, de azért a legtöbbjének volt mindig kis hangja. Ennek semmi.Ettől függetlenül szerintem nem ad annyi pluszt a One X-hez, szóval aki konzolon töri a fejét, mert mondjuk 1650-es gép elég neki, de néha játszana újabb játékokkal és nincs pénze 5-600-as gépekre, akkor simán megéri a One X a Series X-hez képest.
vége az off-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest