Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imre9211 #111681 üzenetére
Értelek végül is a játék a fontos. Vannak akik őrülten mennek az OC-re, tuning és lesik mit tudnak kihozni az új hardverből, hűtés és teljesítmény terén pl asztali kártya topik, és akár elmennek a végletekig, sőt csak a tesztelés miatt kérnek ki kártyát, aminek végeztéül megy is vissza a boltba. Sajnos ilyen is van, meg volt ha jól emlékszem ebben a topikban is régen.
Én is szeretem nézni, csinálni, de azért más szemmel is nézem. Szeretem tudni hogyan állok teljesítményben akkor is ha mondjuk a szemem az adott pillanatban nem tud különbséget tenni (hála az égnek
...úgy olcsóbb )30 vagy 60 fps (meg képfrissítés terén) között, és ezt lehet fokozni. Szeretem tudni milyenek a hőfokok a laptop egészsége miatt, hogy ne legyen "idő" előtt kinyírva, maga az hogy a folyamatok teljesen rendben mennek. Továbbá egy felmérés arra meddig tudok nyújtózkodni időben, mit bír elvinni a hátán a konfig sac/per a jövőre nézve.
És igen nálam csak 60Hz immáron 2K kijelző piciben, azért lépegetve felfelé, jó látni a teljesítmény mérőkét ha olyat mutat ami gyöngy szemeimnek.
Valamikor a 2000-es évek elején volt/(van) egy ilyen kártyám [link],
ez volt az első mindenes vga az első asztali PC-mben, amit egy barátom rakott össze nekem akkoriban horror árért. Mindent tudott....ezen néztem a TV műsorokat is, videómagnóztam oda vissza toltam az írást, digitalizáltam stb...és játszottam is vele. Akkoriban nem volt divat még monitorozni, nagyon az elején volt minden. 2 év után egyszer csak észrevettem hogy mintha nem lenne folyamatos az adatfolyam játékban, be-beakadt, döcögött a kép. Nem is értettem mi van, aztán gyorsan cseréltem és szereltem be az első saját kezűleg vásárolt Ati radeon 8500 (AGP) kártyát amiben már dx8 volt talán, nem emlékszem csak azt hogy néztem technikailag milyen újítások jöttek vele, textúra terén...víz effekt stb. Nem változtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Netflix
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 2015 MacBook Air 13 / i5 / 8GB / 128GB SSD / Új 100% Aksival / Eladó ! ! !
- Eladó Dell Precision 5560
- Dell Vostro 5402 - 14" IPS, NVIDIA MX330, I7-1165G7, 16 DDR4 / 512 NVMe +SZLA +GAR!
- MacBook Pro 15" - 2018 - Asztroszürke
- MSI Thin i5-12450H, 15.6 IPS 144Hz, 1Tb M2 ssd, 16GB DDR4 2x8GB, Geforce RTX 4050 6GB+ 3év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest