Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KillHates #103902 üzenetére

Itt a topicban olvastam ezt az allitast es az en vekonyka laptopom hutesevel hamar sikerul 90kok kornyekere jutnom.
    Ezert irtam en is, hogy "forrofeju".
    Persze lehet csak a gyenge hutes az oka es csak nalam az.

Nem is tudtam, hogy a koromlakk hoallo. Ez jo hir, jo tipp, akkor ezzel meg tudom kenni. Gondolom esetleges eltavolitasnal nem ajanlott az acetonos lemoso.

Valami hoallo szigetelo-szalagot azert gondoltam, mert megfordult a fejemben, hogy a vga-t (rtx2060m/90w) is megkennem, de annak a magja korul kondik sorakoznak.
    Szoval ott valami letakarasos megoldas volna jo mindenkeppen.

A "kikemenyedett reszek", amiket spatulaval le kell torolni, azok hol fognak jelentkezni?

Van valami bevalt modszer, hogy alkatreszek koze folyt pasztat mivel lehet kipucolni?
    Ezen a laptopon a vga ramok es vga tekercsek/fetek tetejen nem pad van, hanem paszta es bizony rendesen ki vannak folyva.

Anno probaltam 0.5mm padra cserelni, de akkor a gpu hutes volt elegtelen, mert egyben van az egesznek a fem resze es semennyire nem rugalmas. Eltartotta a 0.5mm pad is a gpu-tol a hutest. A cpu resz mar nem ilyen, az rugalmasabb, ott padok vannak a tekercs/fet reszen es kulon hovezeto csoveken a cpu-ra illeszkedo resz.

Új hozzászólás Aktív témák