- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KillHates #103902 üzenetére
Itt a topicban olvastam ezt az allitast es az en vekonyka laptopom hutesevel hamar sikerul 90kok kornyekere jutnom.
Ezert irtam en is, hogy "forrofeju".
Persze lehet csak a gyenge hutes az oka es csak nalam az.Nem is tudtam, hogy a koromlakk hoallo. Ez jo hir, jo tipp, akkor ezzel meg tudom kenni. Gondolom esetleges eltavolitasnal nem ajanlott az acetonos lemoso.
Valami hoallo szigetelo-szalagot azert gondoltam, mert megfordult a fejemben, hogy a vga-t (rtx2060m/90w) is megkennem, de annak a magja korul kondik sorakoznak.
Szoval ott valami letakarasos megoldas volna jo mindenkeppen.A "kikemenyedett reszek", amiket spatulaval le kell torolni, azok hol fognak jelentkezni?
Van valami bevalt modszer, hogy alkatreszek koze folyt pasztat mivel lehet kipucolni?
Ezen a laptopon a vga ramok es vga tekercsek/fetek tetejen nem pad van, hanem paszta es bizony rendesen ki vannak folyva.Anno probaltam 0.5mm padra cserelni, de akkor a gpu hutes volt elegtelen, mert egyben van az egesznek a fem resze es semennyire nem rugalmas. Eltartotta a 0.5mm pad is a gpu-tol a hutest. A cpu resz mar nem ilyen, az rugalmasabb, ott padok vannak a tekercs/fet reszen es kulon hovezeto csoveken a cpu-ra illeszkedo resz.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest