Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn82
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
MEgmondom őszíntén megfogtál. Egyet tutira tudok, ami azt mondta, hogy nem akar futni, és fontos lett volna. A heroes 6 béta kijött már, és nagyon ki akartam próbálni. Teljesen legális, szal nem a törés lehet a gond. Win 7 alatt folyamatosan kifagyott, és villogott a kép. Azt hittem kifolyik a szemem tőle. Azon túl csak kisebb progik voltak. Öregem küldte, hogy nézzem meg mert jópofa, de nem akart futni. Mire kiderült, hogy neki xp van fenn. Végül is azért volt fenn a win7, mert abból van 64 bit-es. Xp-ből elég nehéz szerezni.
Ami még nem tetszett benne, hogy mire egy file-t töröltem a hajam kihullott. 2-szer kérdezett rá a tc, és 2-szer a win. No meg ami az usb-t illeti. Nem állt a helyzet magaslatán. Pedig pakoltam fel drivereket gazdagon, hátha az a gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Rap, Hip-hop 90'
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest