Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn82
tag
válasz
DeFranco
üzenetére
MEgmondom őszíntén megfogtál. Egyet tutira tudok, ami azt mondta, hogy nem akar futni, és fontos lett volna. A heroes 6 béta kijött már, és nagyon ki akartam próbálni. Teljesen legális, szal nem a törés lehet a gond. Win 7 alatt folyamatosan kifagyott, és villogott a kép. Azt hittem kifolyik a szemem tőle. Azon túl csak kisebb progik voltak. Öregem küldte, hogy nézzem meg mert jópofa, de nem akart futni. Mire kiderült, hogy neki xp van fenn. Végül is azért volt fenn a win7, mert abból van 64 bit-es. Xp-ből elég nehéz szerezni.
Ami még nem tetszett benne, hogy mire egy file-t töröltem a hajam kihullott. 2-szer kérdezett rá a tc, és 2-szer a win. No meg ami az usb-t illeti. Nem állt a helyzet magaslatán. Pedig pakoltam fel drivereket gazdagon, hátha az a gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest