Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosstom
csendes tag
Sziasztok segítségre lenne szükségem!
Gamepad vásárlás előtt állok és nem tudom sajnos hogy melyiket válasszam!
Nem tudom hogy milyen fontos hogy legyen rajta ne csak analóg joystick hanem analóg gomb is ne csak digitális. Ugyanis nekem elsősorban kocsis játékokhoz kellene és fontos lenne hogy mindig egy adott mértéken tudjam tartani pl a gázt vagy a féket ne az legyen mint a billentyűzetnél hogy vagy full gáz vagy full fék van, ha jól tudom ehhez analóg gombok szükségesek. De ilyen kontrollert csak kettőt láttam a saitek cyborg rumble-tamin 2 analóg gomb is van a joystick mellett meg az új logitech hűtéses cuccot elvileg azon a tűzgombok analógak legalábbis azt írják az oldalon de nincs benne rezgés.
Kérlek írjatok véleményt hogy milyen egy autós játékot irányítani az analóg joystickal elsősőrban (kormányzás és gázadás a fontos) vagy digitális gombbal! Vagy ha valaki ismeri ezeket a gampadokat kérem írjon véleményt.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest