- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Telcontar
csendes tag
-
Telcontar
csendes tag
Ja, hát persze. A rögzítés a következő módon történt: középre egy borsszemnyi fehér paszta (valami noname gagyi), a VPU négy sarkára egy-egy csepp Locktite, borda jó erősen rányom, két percig úgy tart, majd fájós kezet rázogatva balra el. :DD
1 napig pihentettem még a bordát, mielőtt gépbe raktam és kipróbáltam volna. Így volt ideje a ragasztónak rendesen megkötni. -
Telcontar
csendes tag
Az alábbi linken egy Riva TNT2-es látható, amit a Felajánlós topik kapott (''Támad az ingyen piac'' címmel fut a Bolhán.) A hűtőventije nem volt meg, a borda pedig nemes egyszerűséggel leesett róla.
Mivel egy ilyen kártya valóságos kincs, ezt nem lehetett annyiban hagyni: fogtam egy szép aranyszínű 486-os bordát, és pillanatragasztóval jó erősen rögzítettem. :)) Aztán ment rá egy venti is, mert melegedni mert a piszok a nagyobb borda ellenére.
Hogy mi ebben a gagyi? Hát az, hogy a ventit csak két csavar rögzíti, mert csak ennyi volt.
És mi ebben a tuning? Na, azt nem tudom :DD
[L]http://forum.hwsw.hu/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=337[/L]
Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest