Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nf7-ttel is lehet adni 3.3V-ot a ramoknak, csak macerásabb mint a DFI-n kell rá egy vtt track mod meg egy dirty punk vdimm rail mod. Gyakorlatilag a psu 3.3 voltját rákötöd a ramokra, a stabilizáló vtt-t meg hozzákötöd felezve a 3.3 volthoz és csá

Elég beteg dolog de meg lehet csinálni. Én nem veszek dfi lapot, igaz keveset kéne rádobni, de szülinapomra kaptam az alaplapot(én választottam) és nem mondhatom hogy bocs nekem most a64 kéne. Veszek egy mobilbarcit, veszek ramot ami tud 240-et jó időzítéssel kompresszort meg egy 6600gt-t aztán megülök a seggemen 1 évig max vinyóbővítés, mert az most 20 giga, abból 2 giga bad

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- Revolut
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Túraautó topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest