Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nf7-ttel is lehet adni 3.3V-ot a ramoknak, csak macerásabb mint a DFI-n kell rá egy vtt track mod meg egy dirty punk vdimm rail mod. Gyakorlatilag a psu 3.3 voltját rákötöd a ramokra, a stabilizáló vtt-t meg hozzákötöd felezve a 3.3 volthoz és csá

Elég beteg dolog de meg lehet csinálni. Én nem veszek dfi lapot, igaz keveset kéne rádobni, de szülinapomra kaptam az alaplapot(én választottam) és nem mondhatom hogy bocs nekem most a64 kéne. Veszek egy mobilbarcit, veszek ramot ami tud 240-et jó időzítéssel kompresszort meg egy 6600gt-t aztán megülök a seggemen 1 évig max vinyóbővítés, mert az most 20 giga, abból 2 giga bad

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Gran Turismo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest