Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toness
őstag
azt az oldalt én is néztem, sőt az alapján drótoztam be a procit, de ott másképpen volt jelölve, itt meg 2x2 lábat kell összekötni a 133 to 200FSB-hez, remélem így működni fog már
szerk: ehez a socketes drótozáshoz is ugyanolyan drót jó mint a procilábas összekötéshez vagy ide egy vastagabb kell?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- PC Architech NOVA Gamer PC
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest