Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hidegben (0-5C°) hogyan kell ideálisan felöltözni futáshoz? Vannak ezek a technikai cuccok ugye, amik elvezetik az izzadságot. A pamut ruházatot, ami a meleget biztosítja, azt ezek fölé kell ilyenkor felvenni, jól gondolom? Én nagyon izzadós vagyok, állandóan azzal a problémával küzdök, hogy rámdermed az átnedvesedett ruházat. Hogyan lehet ezt elkerülni? Tudom, hogy írtatok már erről sokat, de valahogyan mégsem áll össze a kép nekem... Szerintem ha kívülre veszem a meleg ruházatot akkor is át fog nedvesedni és ugyanúgy hideg lesz majd.
Mától kapható futónadrág a Lidl-ben. Ez a fajta csak melegebb időre való? -
didros
senior tag
Vettem egy futónadrágot a Lidl-ben. A lazább változatot, nem a passzosat. Ez alá kellene valami alsónemű, igaz? Ti mit hordtok az ilyen futónadrág alá? Gondolom ha felveszek egy pamut fecskét az nem lenne valami komfortos, mert megtartja a nedvességet.
-
didros
senior tag
A futóruházattal kapcsolatban lenne pár kérdésem, mert nem egészen tiszta nekem a dolog. Olvastam, hogy a műszálas ruhák ajánlottak és láttam a sportüzletekben is, hogy jellemzően ilyenek a futófelsők és az alsók is. Mi lesz az izzadsággal ezekben a szerkókban? Nem dermed vissza és válik hideggé az egész felszerelés? Ha több réteg ruhát veszünk fel, akkor a műszálas felső alulra kell, hogy kerüljön? Pl. láttam vékony hosszuujjú "technikai pólót". Ez önmagában biztosan hideg már ilyen időben.
-
didros
senior tag
Sziasztok! Egy kis tanácsot szeretnék kérni tőletek. Próbálgatom a boltokban a futócipőket de nem sikerül döntenem a méretet illetően. 42-es lábam van eléggé széles a lábfejem és magas a lábam boltozata. A legtöbb futócipő oldalról nagyon nyom, úgy érzem, hogy "lefolyna" a lábam mindkét oldalra a talpbetétről, csak a cipő felsőrésze szorítja vissza nagy erővel. Ez a jelenség csak UK9-es méretnél szűnik meg valamennyire, ami a Nike és Asics szerint már 44-es! Ezt a méretet kényelmesnek találom, de a lábujjam előtt még legalább 2cm szabad hely van és ránézésre is furcsa a nagy "csónak" a lábamon. Szóval mit vennétek a helyemben? Egy kisebb 8-as vagy 8 és 1/2-eset bízva abban, hogy hozzáigazodik majd a lábamhoz, vagy inkább ezt az elsőre nagynak tűnő 9-eset?
[ Szerkesztve ]
-
didros
senior tag
Sziasztok! Honnan tudnék a legjobb áron beszerezni Merrell Trail Glove cipőt? Internetes rendelés is szóba jöhet, csak még nincs tapasztalatom a külföldi webshopokkal kapcsolatban. Melyiket ajánljátok? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest