Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #59610 üzenetére
A szenhidratra kell jobban ugyelni ekkora mennyisegu napi kilometernel
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
Agony
aktív tag
válasz Peterhappy #59610 üzenetére
Most hirtelen három sporttáplálkozás könyvemet találtam elő, azokban mind olyan értéket találtam, ami alapján kb. 1,5 g/tskg az indokolt. De amúgy nem futok én napi 20-30K-t , szinte minden nap 14-15K megy, szerda ami 15-20K közötti és vasárnap ami 20-25K.
Lehet fehérje témában inf3rno kicsit kompetensebb, én csak azt tudom amit olvastam.tomcica: Akkor Adios 6-ot se veszek mostanában. Azt hittem ahogy növelték a talpat, abból lett kb. a Boston 9 utódja, de akkor ezek szerint elég kopogós lett, ha az SL-hez hasonlítod.
Nekem ma is csak Z1-es csorgás volt, a végén 10x100 repülővel, de azokat megküldtem becsülettel.
Érdekes amúgy látni, hogy padon mindig sokkal jobb a balance mint aszfalton. A sima lötyögés is 48,5/51,5, kint meg örülök ha nem 47/53-on belül vagyok.
Start with a whisper, end with a scream!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest