-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agony
aktív tag
válasz
I02S3F #39310 üzenetére
Nem hiszem, én kiskunhalasi vagyok és szerintem feketén kívül még más soha nem volt rajtam.
De az 53-as főút mellett a kerékpár úton minden este megtalálsz.Én ma 20K extra lazát (@4:59) mentem a tegnapi 27K intervallra, nagyon könnyen lement és a pulzus is végig 145-147 között mozgott, de nem bárom, hogy holnap pihenő nap és csak a hengeren kell hemperegni.
Közben kipróbáltam ezt az EMS-TENS készüléket. Szintén a masszázs funkciót nyomtam rá a vádlikra és marha jó volt. Furcsa érzés, de a 20 perces program végére tök frissnek éreztem az izmot. Szerintem beviszem munkahelyre, úgyis egész nap a gép előtt ülök, lábakon nap közben simán végig lehet tolni 1-1 programot ezekben az üresjáratokban. Egyedül az nem tetszik, hogy elemes... egy aksi meg microusb töltő igazán mehetett volna bele, de sebaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest