Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz parandroid #37241 üzenetére
Én visszaszoktam a kávéra 4 év után, de csak ilyen heti 2-3 alkalommal iszom. Nem létszükséglet, csak szeretem az ízét. Ha van rá pénzed érdemes egy saját pörkölőt és főzőt venni. Teljesen más az enyhén pörkölt gyümölcsös kávé, mint a bolti keserű szemét, amit dobozolnak. Narancslé + jég is megy hozzá egyébként. Nyáron ittam olyat is.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
dabgergo
őstag
Köszi a válaszokat!
Megnézem szerintem a csarkcsillagpontban ezeket a Salomonokat is, ha tényleg nagyon jó, akkor lehet, hogy rendelek egyet a 21run.com-ról, mert ott vannak féláron megint.
Így azért meg lehet úszni húszon pár ezer forintból (így is sok...) és ebben benne van 2x500ml soft flask, amik elvileg elég jó minőségűek, két ilyen a dechatlonban is 6e Ft.Más:
van aki tol valamilyen fehérjeport futás után? Célom az lenne hogy izmaim ne épüljenek le azért teljesen meg hamarabb regenerálódjanak. Igyekszem amúgy is egész sok proteinben gazdag ételt enni, de gondolom egy nagyobb futás után hatékonyabbak ezek a porok. De ebből is túl sok féle van, így nem könnyű választani. Ezzel kapcsolatban tapasztat? -
Alg
veterán
Dekással nekem az volt a bajom hogy a kicsi túl kicsi (semmi nem fér bele kb, és csak fél literes az italtartó) a nagyobbik meg túl nagy.
Végül egy Camelbak lett akciósan Runningwarehouse-ról, talán 50 euró körül... ez viszont baromi kényelmes, nagyon szeretem.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest