- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz gombi01 #14094 üzenetére
Most nézem, hogy a Hajag tető és a bázis ugyanaz. [link] Ill. google maps szerint 8.6km a központból, nem 10+, ahogy én gondoltam. Gondolom akkor a 16-os Hajag kupa odáig megy fel. Na majd 1-2 hét, amíg belerázódok, aztán futhatunk egy olyat.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
inf3rno
nagyúr
válasz gombi01 #14094 üzenetére
Dehogynem, 8-on harmadik lettem, idén lehet, hogy elindulok 16-on.
Bringával nem szoktam versenyezni, a legtöbb verseny terepen van, az én montim meg aszfaltra lett átalakítva inkább csak túrázgatásra, mint versenyre. Murván nagyon könnyen megcsúszik, és 60km/h-nál nem tud többet menni tükör sima lejtős úton sem, bárhogy tekerem.
Én inkább futnék Hajagnak, de akkor már fel a bázisig meg vissza. Egyelőre viszont erőnlétben nem tartok ott.
@többiek:
Mitől nőhet vízhólyag a sarokra? Futottam már ebben a cipőben télen dupla zokniban, ill. tavasszal is hosszabb távokat, és semmi bajom nem volt tőle. Tegnap bokazokniban toltam kb ugyanannyit, mint szoktam és nagyon megizzadtam, aztán két min 1cm2-es vízhólyag nőtt mindkét sarkamra. Elképzelhető, hogy a zokni miatt volt?
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest