-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz inf3rno #15043 üzenetére
Szerintem a telefonok és az alsókategóriás órák (értsd: amiket 100k környékén kapsz meg) arra jók, hogy nagyjából nyilvántartsd mennyit futottál, milyen átlaggal, és hosszú távon ezekből következtetést tudj levonni (lásd hogy javul a tempód vagy romlik). Főleg akkor jó ez, ha nem fix útvonalon futsz, és így nem kell mindig térképen méregetni, hogy mennyit is mehettél. De arra, hogy az edzést ezekre építsd fel, nagyon kevesek. Nyilván a pulzusmérős részük pontos (főleg ha nem csuklón mérnek), tehát azt lehet figyelni, de a tempó és a megtett táv megbízhatatlan, arra valami külső "mérőeszköz" kell (értsd: zárt pályán futsz, lámpaoszlopok távolságát leméred és azokhoz viszonyítasz, stb.). Nyilván erre vagy van szükség (pl. távolság alapú interval edzésnél), vagy nincs szükség (pl. ha nagy távokat futsz egyenletes tempóval), szóval igénytől függően egy ilyen óra is kimeríthet minden felmerülő igényt. De ahogy írod is, csodát nem szabad várni tőlük.
-
borix
őstag
válasz inf3rno #15044 üzenetére
Próbáltam már jó pár alkalmazást a pillanatnyi pace-t egyik sem mérte jól.
Pl Egyenletes 6 tempójú futásnál leesik az érték 4-re felugrik 10-15-re na ebből menjél ki.
Amit te mondasz ahhoz nem kell nagy pontosság sem nagy frissítés mondjuk 1 kilométert 5 perc alatt tettél meg mikor eléred milyen nehéz is pontosan megmondania ,hogy mennyi is volt az adott tempó.Footpod is érdekes dolog mert bekalibrálod 5 tempónál 1 kilométeres szakaszon míg így futsz addig pontos lesz.De mikor fáradsz és lassulsz csökken a lépéshossz azt is érzékeli és korrigálja mert ha csak a lépést érzékeli a giroszkópja a mértékét nem akkor az is pontatlan lesz.
[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz inf3rno #15039 üzenetére
Mikor az ember komolyabban veszi már a futást a pulzus mérésen kivül szüksége lesz a tempo kijelzésére is.Mobilt ha viszi is az pontatlan értékeket dobál valószínű azért mert a telo gps ritkábban komunikál a műholddal percenkéntre saccolom.Persze ha mindig ugyanazon a pályán edz akkor résztávok időiből lehet következtetni.
-
Alg
veterán
válasz inf3rno #15021 üzenetére
Ezt használom főleg, sajnos már kifutott ahogy nézem...
Adidas outletben (Boráros tér, Duna-ház) vannak most jók a tavalyi cuccokból, pl. ilyen 7000 körül, meg egy másik polárt láttam a túracuccoknál 5000valamennyiért is. Mellényem szintén onnan van, meg a széldzseki is (a bandus által említettből, azaz hasonlóból kedden láttam pár darabot még 11k ért) Hosszúnadrágokat is el lehet csípni 5-7ezer körül.
Ja meg szélálló sapkám is onnan van... volt vagy 2k Jó az a bolt
Apropó dzseki: kíváncsi leszek erre a Supernova dzsekire mit tud majd az észak-angliai őszi időjárásban
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
bandus
veterán
válasz inf3rno #15021 üzenetére
En egy jo alaoltozore eskuszok, szerintem az a legfontosabb, ugy -10-ig. Erre meg mar felvehetsz egy legolcsobb polar vagy atmeneti pulcsit is. Ami jo, az columbia, helly hansen, spyder, meg ugy alapvetoen a sielos markak, de biztos van jo nike is. Ha fuj a szel, akkor meg alaoltozo plusz szeldzseki kombo. Enyhen szeles idore van egy nike vapor jacketem, ami jo, mostohabb korulmenyekre meg egy adidas terrex hybrid Algnak koszonhetoen. Ez mondjuk tenyleg draga, eredeti aron 60k korul mozog, de akcioban 17ert sikerult elhozni, de tenyleg minden korulmenynek ellenall. Alulra goretex zokni, meg kozepesen vastag hosszu cicanaci (adidas supernovam van), tobb nem kell.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
borix
őstag
válasz inf3rno #15016 üzenetére
Ha már témánál vagyunk az utóbbi 2 évben nem volt gond,hogy hóban kellett volna futni mert nem nagyon volt.
Úgy tervezem majd 2-2.5 hónapot ki lehet bírni edzőteremben télen mikor 5-0°C alá esik a hőmérséklet.
A téli futáshoz meg kellene venni a ruházatot ami azért nem olcsó. -
deicide
veterán
válasz inf3rno #14852 üzenetére
Endomondo-n nekem szépen egymás alatt vannak a naptárban, ott könnyen vissza tudom nézni. Ellenben hamarosan tomcica megcifrázza a menüt, hogy ne kényelmesedjek el, így kicsit úgy is változni fog a program, nem lehet majd közvetlenül összehasonlítani.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz inf3rno #14696 üzenetére
Garmin Fénix 3, ebben van minden jóság, hogy pontos legyen, GPS+Glonass, altiméter, barométer.
Az edzést pedig be lehet programozni, csipog minden 400m és 200m végén, ha váltani kell. Plusz ha rápillantok látom a pillanatnyi tempót/körből eltelt távot és időt, így tudok lassítani/gyorsítani az adott körön ha kell.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz inf3rno #14659 üzenetére
Háát, nem tudom te hogy bringázol, de azért én tudok menni 160-as pulzus környékén is bringával ha 38-42 a tempó és vannak dombok is.
De állóképesség építésére valóban jó. De arra az erős tempós gyaloglás is jó, azt is lehet tolni olyan 120-as pulzus környékén órákig. Meg sem tudom számolni, hányszor gyalogoltam körbe a velencei tavat az elmúlt 3.5 évben. Unalmasabb, mint futni, mert lassabban fogy a távolság, azért meg lehet szokni.[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz inf3rno #14590 üzenetére
lassan csinalom(3x 30-30 labankent,szettek kozott mast csinalok),az csak erosites,de van ugralas is az kulon plyo szettek fuvon,oszre okt vege nov eleje nekem is van egy merrell pace glove minimalom,ha mar fazik a talpam
igen nagyon figyelnem kell a tuledzesukre,mert zsengek es lanyok is,na de ahogy latom ki-ki is hagynak edzest,ha erzik h nagyon nem megy az a nap,szoval van ott belso fekezes alapbol
[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tomcica
Topikgazda
válasz inf3rno #14587 üzenetére
Latod ennyire azert nem tudom a temat,az biztos h egy jo 5-6 honap kellett mire at tudtam anno allni (pedig futottam elotte azert eleget szogesben igy,de ezentul a lassuknal is) az Achilles-t kulon erositettem vegig (lepcson negativba leengedes es onnan fel,egylabon,kesobb 5kg majd 15kg egyik kezben).A mai napig masszazs hengerelem minden futas utan,mert be tud rendesen durranni a vadli es megfeszul minden a boka korul,hatul achilles,talpon az inszallag stb.
Ami biztos kevesebb cipot hasznalok el,mert sokkal tovabb futok 1-1 cipoben,sokszor 2000km felett is,ha oldalt nem rongyolodik teljesen szet (es nem veszti el az oldal tartasat) szoval halott csillapitasu cipokben es mezitlab is tudok futni,akar rekontanon is.Ezt nezve valoszinuleg be is erosodott minden "alkatresz",valamint hatekonyabb is a lepes es a csillapitas amit elnyelnek az izuletek,mert kulonben nem tudnek olyan iramokat mezitlab csapatni. (azert legtobbet fuvon megyek,eszel azet )
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
t1
addikt
válasz inf3rno #14564 üzenetére
Durva különbség.
Voltam ma reggel egy gyorsabb 10km-t futni 49:35 lett a vége utolsó km 4:24 átlaggal majd még 3km kocogás jó volt Viszont a jobb seggemnél lett valami húzódás lehet rosszul léptem . Péntek reggel megyek még egy 8-10km körülit, aztán szombaton Legion Run utána ha már felszabadultam Pestre kinézek a Margit szigetre is 2 kört lenyomok . Vasárnap reggel indulás bringával egy kisebb balatoni körre 80km körül saccolom. Jó kis hét lesz
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14489 üzenetére
(#14489) inf3rno:
Bútorpakolás közben meglöktek lefelé a lépcsőn és hülyén léptem ezért kifordult a jobb térdem. Persze akkor nem fájt. Aznap este elmentem futni mert nem éreztem, hogy lenne valami baj. Mire hazaértem lett még egy térdkalácsom az eredeti alatt...2 napot borogattam meg kenegettem, lassan leapadt. Elkezdtem megint kocogni de a gyorsítókat még nem kedveli.Holnap valaki nem megy Pétre félmaratonra (Rajt 11:00 Pétfürdő)?
Le kellene kocogni egy hosszú edzésnek pont jó."Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14477 üzenetére
(#14477) inf3rno:
yeah, akkor majd összecsapunk szilveszterkor
felfelé simán megfoghatsz ott még bele is gyalogolgattam. Egy szaloncukrot benyomtam a fordítóig így 2-300méter hátrányt begyűjtöttem az elsőtől aztán toltam lefelé ami a csövön kifért. Amúgy is kellett tolni neki mert -2°C volt. Utol már nem értem de legalább kicsit megkergettem a bajnokotIlyen ezreim voltak
felfelé: 4:40/5:07/4:41/4:20/5:15/4:44/5:02/6:17
lefelé: 4:20/3:57/3:59/3:52/4:21/4:05/3:48/3:48 és 3:38 az utcsó 330méterenNeked az a 200 körüli pulzus szerintem mérési hiba lesz csak, szar az öved kontaktja.
Inkább a drop számít a vádlinál nem a cipő nagysága.
Nekem is mindig beáll a vádlim.. 'ilyen ez a popszakma'[ Szerkesztve ]
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14441 üzenetére
(#14441) inf3rno:
parancsolj...
2015.08.22: tihany-xtreme-21
2015.09.20: IV. Vehir futógála"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
kstcsk
tag
válasz inf3rno #14455 üzenetére
Nekem még nincs nagy tapasztalatom, pár hete, hónapja kezdtem el a futást "komolyabban". Nem tudom mekkora különbséget jelentene ha mást használnék, de az is előfordulhat hogy a párnázása zavar igazán, nagyon nem tudom megszokni futás közben (sétához tökéletes), pedig kb. kereken egy 100-as benne van.
-
Alg
veterán
válasz inf3rno #14443 üzenetére
Akkor meg hazamész, megnézed hány kört mentél, tudod hogy egy kör 200(?)m, és bekorrigálod a távot kézzel.
(Egyébként nem értem mi értelme lenne behazudni hogy ma 10 helyett 20km-t futottam, kinek lesz jobb ettől ) szerk: még mindig nem értem
+ jótanács amit mindig leírok, mielőtt elindulna az ember bármilyen GPS készülékkel: érdemes egy helyben várakozni kicsit amíg legalább stabilan 0 sebességet nem mutat, mert menet közben nagyon nehezen javít a pontosságon, de ha elindulás előtt belövi a pozíciót, utána sokkal pontosabb lesz.
Mobilról nem nyilatkozom, Endo meg hozott anyagból dolgozik, amit a készülék átad neki azt használja (bár itt zajszűrésben, simításban lehet eltérés egy dedikált GPS-es futóóra és a telefon között azért, de nem 40-50m)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14438 üzenetére
(#14438) inf3rno:
parancsolj, vasárnapra:
VI. PÉTFÜRDŐ-ÖSKÜ FÉLMARATON
2500Ft, egyedi érem, babgulyás...
Van benne némi terep, kicsit szintes is, de volt, hogy jégbe hűtött szeletelt dinnye is volt frissítő gyanánt! Jó kis verseny![ Szerkesztve ]
"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
-
-
deicide
veterán
-
-
t1
addikt
válasz inf3rno #14391 üzenetére
Hárskútig nem volt vészes ment rendesen, Hárskút után felfele ne ott picit elvéreztem, meg bele is kellet gyalogolni 2x míg felvánszorogtam frissítenem kellet. amúgy elégedett vagyok vele, mert előtte egy 1.5 órás hátedzésem volt az elég sok erőt kivett, ha lett volna még folyadék akkor biztos neki mentem volna a FM-nak bőven éreztem erőt hozzá
-
tomcica
Topikgazda
válasz inf3rno #14366 üzenetére
Boven elegendo 32-35km magassagaba elmenni az edzesen (azt is csak nehanyszor 2-3honappal a maraton elott kezdve havi 1x) tobbet er ennel,ha felkapja az ember hulladek labra a tulso 1/3-at es felcsavarja az iramot,egesz mas folyamatot indit el a testben,mint egyenletes sebessegen kifutni akar 45km-t.
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14366 üzenetére
(#14366) inf3rno:
35km-nél pont olyan, hogy már megállsz sétálni a frissítőnél
Amúgy, ha nem görcsöl be semmi akkor legfőképpen fejben kell legyőzni ami hátravan. Mosoly csak akkor van ha nyakban az érem és végre nem kell már tovább futni!"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
deicide
veterán
válasz inf3rno #14361 üzenetére
Célszerűbb lenne egy ilyen: Hétfő 15 közepes / Kedd Pihenő / Szerda 16 laza / Csütörtök 12 résztávos / Péntek Pihenő / Szombat 30 laza / Vasárnap pihenő. Felesleges a 40-et erőltetni, ha a 30 megy stabilan, fel kell menni 35-ig lassan és akkor a maraton onnan már nem lesz gond.
-
ígyvanferi
addikt
válasz inf3rno #14307 üzenetére
Kösz! Valamennyit biztos lehetne még faragni ebből mondjuk egy versenyen. Csak menet közben döntöttem el, hogy most akkor megpróbáljuk a 21 km-t. Általában én is csak max. 15-16 km-t futok "hosszú" futás címszóval.
Nem tudom mennyire kellett az a marék szőlőcukor, a víz mindenképp jól jött, hiába nem volt csak 20 fok, és a nap sem sütött már, de jobban izzadok az átlagnál.Szerk.: Eléggé kacérkodom azzal a Salomon X-Tourral. 13 ezerért elég jól hangzik. Mondjuk hülye a színösszeállítása, de ez legyen a legkevesebb. Ilyenkor mi van, ha meggondolom maga? Simán elállhatok a vásárlástól? Mondjuk holnapra betesznek valami még jobb ajánlatot.
[ Szerkesztve ]
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14273 üzenetére
(#14273) inf3rno:
ügyes vagy! ezek után síkon már sima ügy lesz a félmaraton (csak ne fusd el az elejét), frissítő nem kell minden, versenyen van kipakolva, semmi fölös cuccot ne cipelj csak hátráltat! Én max 2 highfive gel-t szoktam vinni, amellé nem kell vizet vedelni mert nem olyan tömény."Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
Alg
veterán
válasz inf3rno #14273 üzenetére
Én úgy egy-másfél órát még ilyen 20-22 fokban bírok víz és kaja nélkül, két óra felett, vagy félmaraton versenytempóban azért kell valami pótlás (gél, gyümölcspüré, müzli...)
-
deicide
veterán
válasz inf3rno #14250 üzenetére
Ahhoz azért sok időnek kell eltelnie, hogy a 4:30-as tempó 350m szinttel ne legyen megerőltető.
A Kékesre a 11.6km, igaz 670m szinttel sem ment, csak 5:03-as tempóval és összesen 21-en voltak ennél gyorsabbak. Ellenben azt nem állíthatom, hogy nem volt megerőltető.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14242 üzenetére
(#14242) inf3rno:
a szilveszteri hajag-csúcs futásra gondolsz? akkor össze kell kapni magad, tavaly toltam neki 73percet mentem (16,4km / 350m szintemelekedés) de ez csak 2. helyre lett elég vannak komoly veteránok akik nem ma kezdték és megesznek felfelé"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
-
whited
addikt
válasz inf3rno #14241 üzenetére
Szia
Félre értesz, nem éheztetem magam.
A kérdésfeltevésem pusztán arra irányult, hogy egy "lazább" nap, amikor olyan ételt is fogyasztok ami nem éppen a szokványos és a fogyást segíti elő, mennyivel vet vissza összességében.
Erre lettem volna csak kíváncsi, de úgy látom a választ megtaláltam.Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
tomcica
Topikgazda
válasz inf3rno #14233 üzenetére
Csak nehany verseny,foleg palyan (kozeptav) van ugye a nyari eles,abban a legtobb munka 800-as versenytempon van -+3%,a kilometer le van veve jocskan kb 60-80 hetente,kiegeszitve egesz testes edzessel ( 1 CF edzes) es plyo
osszel levezeto periodus van,picit lassabb iramon,de mar nyulnak a tavok es az osszefuzott edzesek (pl 10x200m (R100) helyett 20x200m (R100,minden otodik utan R400 kocogas piheno) es megjelenik az 500m is a heti rotacioban,valamint fokozo tempo is ujra visszakoszon)
telen fel van pumpalva a heti kilometer 140-160km kornyeke,egy 400-as nap meg van hagyva,speci kozeptavos mintara,a tobbi Igloi modszerekkel van felepitve (100x100m valtogato,ugyanez dombra,valamint domb kombinalva kozepes tempoval) valamint hosszabb kozepes tempok
tavasszal kilometer megint lejon 100-120 kornyekere es elkezdodik a fokozatos kigyorsitas es konkretabb palyamunka
diohejban igy nez ki az ev,majustol lehet versenyezni (persze akkor meg nem vagy formaban) egesz szeptember tulso feleig,telen esetleg felmero terepfutas v. klubszinten Cooper belefer itt-ott
-
tomcica
Topikgazda
válasz inf3rno #14229 üzenetére
nekem is ez a nyari blokk,a tobbi evszak nem igy nez ki
a mezitlab nekem jol esik,erzem is hogy erositi a labam,mas a mozgasom mint a tulepitett cipokben
a guggolas nem kotelezo a vegen,ez egy CF feladat resze ugy hivjak Murph (1500m futas,100huzodkodas,200 fekvo,300 guggolas es 1500m futas idore) szeretnek a rekordomon 24perc faragni lefele kicsit,ezert erintgetem a velejet...masik napokon plyo/szokdeles a kiegeszites
-
tomcica
Topikgazda
válasz inf3rno #14219 üzenetére
koszi a reszletes infot,mindig tanul az ember valamit
A mai edzes osztott minden tipusu izomnak nalam: 4km bemelegito a fuvon mezitlab (1km lazan utana fokozo tempo 4.30-3.50-3.10 ! utolso 200m 30-ra) 10x100m (R50 2laza 1eros) szinten meg mezitlab,majd cipoben palyan 3x150m (R50) 21-22-19mp -1kor laza-3x400m (R300) 58vege-59eleje-58vege - 1kor laza es ittam vizet - 2x200m (R100) 29.10 es 27.50,ezutan nehany km levezeto a fuvon mezitlab es 10x100m repulo
majd 4szett 10db huzodzkodas - 30db fekvo - 30db jump squat
kifutas haza,mindez 1ora 20perc osszido,ossz km: 16
-
kolosanyi
veterán
válasz inf3rno #14210 üzenetére
Nem baj, egyszer leszek még szálkás, mint egy keszeg.
(#14212) inf3rno
Ez így ebben a formában marhaság. A túl sok állóképességi edzés valóban az erőszint rovására megy, de példaként az amerikai focistákat, rögbiseket tudnám felhozni. Olyan izomzatuk/erejük van, mint Herkulesnek, mégis rengeteget futnak. Jó, persze lehet mondani, hogy dolgozik a kémia, de nem csak ez van a dolog hátterében. A saját tapasztalatom az volt a legutóbbi őszi szezonból, hogy amikor heti 20 km körüli távot elértem, onnantól kezdett csökkenni az erőszintem. Ennek ellenére se állítanám azt, hogy a futás volt az oka, egész egyszerűen többet futottam és kevesebb erőedzést csináltam. Megnézném, hogy ugyanez a futásmennyiség mit vagy mit nem okoz, ha mellette ugyanannyit erőedzést végzek. -
t1
addikt
-
tomcica
Topikgazda
válasz inf3rno #14214 üzenetére
En ugy tanultam,hogy letezik gyors es lassu izomzat,valamint van egy koztes tipusu.A koztes tipusut at tudod alakitani gyorssa vagy lassuva,attol fuggoen hogy milyen edzesmunkat vegzel.A masik ket vegletet nem tudod egymasba alakitani,CSAK annyit tudsz csinalni,hogy a genetikai adottsagaidhoz kepest kimaxolod es hatekonyan (gazdasagosan) tudod hasznalni.Ezert fordulhat elo,hogy egy zsenialis talentum,ha nem maxolja ki lehet elveszik a kozepmezony tetejen,mig egy kozepmezony tetejere predesztinalt genetikaju versenyzo a megfelelo munkaval kimaxolva magat a legfelsobb mezony aljat erintheti.
-
deicide
veterán
válasz inf3rno #14212 üzenetére
Szimplán nem hiszem el. Nem érzem, hogy bármelyik fajta edzés is kárára lenne a másiknak, hisz mindkettőnek megvan a maga funkciója, nem lehet folyton a felső pulzustartományban edzeni, heti legalább 2 alkalommal kell alacsony pulzusú, hosszabb menetet is tartani. Viszont hobbi szinten ennek aztán pláne semmi jelentősége, talán aki, mint én is, amatőr szinten versenyez, ott fontos az edzések összetétele.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz inf3rno #14200 üzenetére
Totál pontatlanok, ilyen 5%-os tévedés teljesen normális. Én ha reggel állok rá a mérlegre, akkor rendre 4%-al több testzsírt mutat, mint ha este állok rá Mondjuk legalább konzekvens, de innentől nézve én nem nagyon bíznék az értékeiben. Azt nem tudom, hogy vizes talp mennyire befolyásolja, de a szervezetedben lévő folyadék mennyisége drasztikusan.
-
kolosanyi
veterán
-
whited
addikt
válasz inf3rno #14192 üzenetére
GPS-t viszek magammal, a nike+running programot használom most, és még évekkel ezelőtt mikor aktívan futottam, akkor is, viszonylag pontos képet ad, amin megbotránkoztam az ez a súlyingadozás volt 1-2 nap alatt, hogy ez miért lehetett
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
maggi1886076
addikt
válasz inf3rno #14187 üzenetére
Igen, mindkettő. Most próbálom meg erősíteni bringával, hátha javul. Pedig pont idén ért el az, hogy élvezem a futást, nem kényszerből csinálom.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
ígyvanferi
addikt
válasz inf3rno #14095 üzenetére
Ja, ha nem a megszokott zokniban mész, pont rossz helyen van egy varrás, kicsit elmozog a lábadon, főleg ha műszálas, nem kötötted elég szorosra a cipőt, vagy ha apró kavicsos a talaj. Nekem ilyen esetekben keletkezett eddig vízhólyag a lábamon. És persze hosszabb táv kell hozzá, ilyen 5-6-8 km-ek alatt, résztávozás során még nem hólyagosodott fel. Bár a sarkamon még nem volt, ott olyan masszív a bőrkeményedés, hogy esélytelen.
Nekem most a bal lábam mutatóujjának elején van már több, mint egy hete egy kis vérhólyag, véraláfutás. Plusz a körmöm is részben belilult. Valami nem volt okés nálam sem, amikor ezeket szereztem. Gondolom laza fűzés, és előrecsúszott a lábam, megnyomta a cipő orra. Dombrésztáv.[ Szerkesztve ]
-
gombi01
tag
válasz inf3rno #14093 üzenetére
(#14093) inf3rno:
néha ki szoktam kocogni Herendre csatár mellett úgy kb 16,5km,
majd ha kimegyek cangával mehetünk egy hajag csúcsot. Kötelező program szokott lenni szilveszterkor a Hajag-kupa, tavaly nem voltál ott? Legutóbb 2. lettem, de tolni kellett rendesen fel is meg le is Azt azért hozzátesztem nincs nagy tömeg...
Gázlóra jössz?"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest