Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jojoando
üzenetére
Nálam ma végleg megadta magát a DPD
. A szokásos: kedden délután megkapták, már a központi raktárban volt négy előtt, ma sikerült a kiszállító depóba eljuttatni hajnalban, kihozni már nemigen.. De ehhez már hozzászoktam, remélem holnap vagy hétfőn megkapom.. Ehhez még annyit, hogy kedden a délutáni email után átirányítottam az automatába.
Viszont, nagy rendelés, egy nagy volumenű magyar webshopból, nem himihumi kínai csomag. Délben küldték, hogy akkor öt után hozzák, természetesen a felső intervallum előtt 5 perccel jött a mail, hogy nem tudták kézbesíteni: Az Ön telephelye zárva van. Ezmiez ? Az egész megkoronázása, hogy a déli levélben + mydpd felületén jól van megadva a cím, de a sikertelen kézbesítéses levélben a cím jó, de névként valami PISTA volt megadva, ami fogalmam sincs honnan jött, mintha csak beírtak volna valamit..Az EO is mára ígérte a csomagot, erre csak este nyolckor közölték, hogy sajnos kapacitási probléma van..
Mostanában az automaták is kezdenek tele lenni, pedig nálam 25 perces sétán belüli körben van vagy 20.. Szerencsére jó pár csomagpont is van, szóval lehet áttérek azokra. De ott elég nagy a rendetlenség, minden csomag a földön, nem túl gusztusos.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. A szokásos: kedden délután megkapták, már a központi raktárban volt négy előtt, ma sikerült a kiszállító depóba eljuttatni hajnalban, kihozni már nemigen.. De ehhez már hozzászoktam, remélem holnap vagy hétfőn megkapom.. Ehhez még annyit, hogy kedden a délutáni email után átirányítottam az automatába.