Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Akkor legyen reklám: Debrecen, Batthyány utca, a színház felől nézve bal oldalon (páros oldal, talán 4 vagy 6 szám) van egy kellemes kis lakber bolt. Én ott szoktam venni a cuccot. Már ''törzsvásárlói'' kedvezményem van, hamarosan megint kell vennem. Eddig ha vettem 10 dobozzal, a 11. ingyen volt. 8 szál 80 Ft. Oké, van, ahol olcsóbb, de nekem útba esik, és elég széles a választék.
-
kymco
veterán
válasz
SPDeluxe1.0 #44 üzenetére
Tényleg református vagyok
.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
SPDeluxe1.0 #44 üzenetére
Nekem az SDG-ről a református egyház jut eszembe, és ott nincs füst.
-
Bibby
addikt
Úgy látom ez is olyan dolog mint a cigaretta.Többen írták már hogy nyugtat, ugyanúgy arra is azt szokták mondani.Nekem meg mindegyik csak természetellenes, nemszeretem kategória.
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nem baj,ha asszociálok egy kicsit?Mert bizony az aláírásod alapján azt gondolnám hogy te római katolikus egyháztag vagy(anyukám is katolikus
),és ott lóbálják a temlompadok közt a tömjént a római katolikus kisgyerekek.Remélem nem sértettelek meg vallásügyileg,ha mégis,akkor töröltetem ezt a hsz-t.
Dehátszóval, mégiscsak ha olvasom az aláírásodat,meg a topic címét,akkor szó ami szó,a tömjénlóbálás jut rólam eszedbe,erre pedig kiderül,hogy te nem is szereted az illatát -
kymco
veterán
Én sem bírom a füstölő illatát.....
-
Jégkokó
veterán
Anyám néha meggyujt egy ilyen füstölőt, és hát én nagyon nem bírom és tisztára rosszul érzem magamat tőle.Meg az illata se tetszik nekem
-
zsiga667
addikt
Nekem ez a kedvencem: Bővebben: link
Egyébként Pesten hol lehet nagyobb választékot találni jófajta füstölőkből? -
ngabor2
nagyúr
Hogy feljöjjön ez a bő másfél éves topik, én is füstölőzöm. Egyszerre meg szoktam venni 11 dobot 8-szálas füstölőt különböző illatokban, és a blogomban linkelt kép szerint egyessével elfüstölöm. Az illatok változnak, de a kedvenceim: fahéj, szegfűszeg, borstyán, tömjén, Relax. Finom rooi tea mellett nagyon bejön
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Hmmm...,úgy megjött a kedvem,holnap lépek is a Bahia-ba vásárolni,majd lazulni egy csendeset otthon.
-
Jam-Master J
aktív tag
Kössz az eddigi válaszokat.
Aromaterápiás gyertyákat is használnk, anyu nagyon olcsón tudja venni (bazinagy Brise gyertya 150 Ft, mindenféle illatban).
A falba bedugható elektromos szagosítókat viszont rühellem... -
Sick Boy
őstag
válasz
Jam-Master J #1 üzenetére
Hal!
Én már régóta nyomom a füstölőt és még élek. Szerintem nem nagyon káros, de néha szellőztess azért. Engem egyébként megnyugtat a füstölő. Nekem az aloe vera-s jött be legjobban, de van azon kívül még vaníliásom, barackos, narancsos, ylang ylangos, leanderes. Mind nagyon jó szerintem.
Üdv: Sick Boy -
Loopus
tag
Hi. Nezzetek fel a http://www.japanfustolo.hu -ra. Ezek inkabb lagyabbak, nem olyan tolakodoak, mint neha az indiaiak. Erdemes kozuluk valogatni.
-
tikomio
csendes tag
válasz
ha letüdőzöd, biztos káros!
régebben az ópiumost szerettem, most mindenfélét kipróbálok. még nem találtam jobbat az ópiumosnál. a gyümölcsösök szerintem nem jók, mert émelyítősek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Hi!
Poison +1 szavazat, kellemes, lágy
Eucaliptus -1 szavazat, naggyon erös -
Warlock_42
senior tag
Ha csak az aromaterápiát akarod kipróbálni, akkor nem muszály áttérni, van füstölőbe is aromaterápiás. Igaz elég húzós áron (6-700 HUF 10 szál) de nagyon jó illata van. Én egyszer ilyet kaptam ajándékba: Prema gyártmány Harilla ''illatú'', hatása: frissítő, serkenti az agyműködést, szellemi nehézkesség esetén lendületet ad. -
KovacsUr
addikt
válasz
Drótszamár #31 üzenetére
Vicces, épp tegnap említette egy kedves ismerősöm, hogy a füstölőkről áttért az ilyen gyertyákra. Azt hiszem, nekem is ki kell próbálnom.
-
Drótszamár
őstag
kicsit OFF, de mit szóltok az aromaterápiás gyertyákhoz? Nekem sokkal jobban bejön. Finom lágy illata van. Nekem a vaniliás a kedvencem.
-
BEE
addikt
A szantál egy klasszikus.
De hogy valaki egész nap töményen nyelje az borzalmas!
Módjával mint mindent!
Nem az a lényeg hogy fust legyen, hanem hogy időnként
az orrodba kavarjon az illata, de ne telhess el vele,
mert úgy már nem is érzed.
BEE
[Szerkesztve] -
micsi
csendes tag
Magnolia (sárga doboz) és a Heena (zöld dobozban),nekem ezek a kedvenceim! Én nagyon szeretem a füstölőket!
-
burgatshow
veterán
válasz
Jam-Master J #27 üzenetére
Rácuppantál??
Nekem az Opium -
Jam-Master J
aktív tag
Nekem sem fájt a szemem soha tőle..ha beledugom a fejem a füstjébe, akkor sem.
J. -
mormota
senior tag
úgy nem is szabad, hogy melletted füstöl, mert úgy nagyon tömény
-
Matr x
aktív tag
válasz
.:InnoMan:. #22 üzenetére
Amikor én szoktam (legalábbis én így vagyok vele) a szoba másik végében volt, és lassan az egész szoba tele lett a füsttel. De nekem nem fájt ezzel a módszerrel.
Fél óra? Nekem volt hogy majdnem egész délelőtt ment. Délután meg szellőztetés, mert aki bejött, nem bírt létezni
Meg aludni se lett volna túl jó -
KovacsUr
addikt
válasz
.:InnoMan:. #22 üzenetére
Hm, ha olyan közel teszed magadhoz, hogy megfájdul tőle a fejed, akkor szerintem előbb marja ki a szemed a füst
De az biztos, hogy nem jó ötlet.
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
Egyszer rohadtul megfájdult a fejem mert melletetem füstőlt kb.fél órát!
Szóval nekem nem jönnek be ezek a ''Made in Dobd el'' cuccok főleg a füstölök nem!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Ha nálunk valami füstöl akkor ott már komoly gázok vannak.
Szvsz büdösek én nem bírom egyiket se, dehát nem vagyunk egyformák. -
bitfarkas
őstag
Szűrő nélküli Symphonia, engem megnyugtatott, de már vagy 20 éve nem használom.
-
mormota
senior tag
igaz nem füstölő, hanem párologtatóba (az biztos nem káros)
ylang-ylang (ez naggyon tuja illat)
levendula (ez is jó) -
Warlock_42
senior tag
Én Moon-t szoktam, szerintem elég megnyugtató hatása van. Felénk is kissebb csomagokban (10, 20 szál) lehet kapni. Még citromfüveset is füstöltem régebben, de az újabb csomagolású már nem olyan jó belőle. -
KovacsUr
addikt
Nag Champa (és bharath darshan vagy cannabis, ha valami lightosabbra vágyom
)
[Szerkesztve]
Most látom, tildy is tudja, mi a jó -
Matr x
aktív tag
Szantál jött be nekem a legjobban.
De nekem 20-as csomagokban voltak... -
ArchElf
addikt
Ópium és Szantál, ami nekem bejön...
AE -
Solarian
csendes tag
Hello!
Bizonyos határon túl, zárt helyiségben káros a füstölő. Allergén anyagokat is tartalmaznak, amelyek kis koncentrációban teljesen veszélytelenek, azonban ha túlzásba visszük, akkor átmenetileg allergiás tüneteket okozhat, légzési panaszokkal karöltve. Úgy tudom, hogy egy 15 négyzetméteres helységben 4 óránként 1 füstölő a normális, feltéve, hogy nincs állandó szellőzés. -
Borosz
őstag
válasz
Jam-Master J #8 üzenetére
Ja, akkor neked nincs két kicsi gyereked...
Próbálnék én 1 órára kikapcsolni rögtön ott ugrálnának körülöttem...még várok ezzel pár évet.
Meg nekem nincs is kádam...csak zuhanyfülke.
-
Borosz
őstag
Látom nagy füstölős a debreceni vonal.
Mire jó az? (by Lama) -
tildy
nagyúr
válasz
Kék dobozos NAG champa.Csak és kizárólag...
-
Jam-Master J
aktív tag
Köszi az eddigi hozzászólásokat, a jázmint okvetlen kipróbálom.
Ami marhára nem jött be, az a zöldalmás. Elégettem félig, aztán elnyomtam, nem gyöztem szellöztetni.
Anyám boltjában (nem az övé a bolt, csak alkalmazott) vagy 30 fajta füstölö van, 5ös csomagolásban és ki lehet bontani, megszaglászni. -
Jester
aktív tag
Egyiptomi jázmin. Egyszerűen isteni, még füstölés nélkül is. (Füstölve egy picit veszít a fínom illatából.)
-
simonzé
addikt
válasz
A cigi az káros.
Nemtom, hogy a füstölő káros-e és nem is érdekel, ha egyszer a lelkem megnyuxik tőle.
Az asszonynak a levendula jön be, de azt én ki nem állom. Van valamilyen mix, amit teccik, de nemtom fejből, majd megnézem.
Egyébként nem furcsa, hogy csak 50-100 darabos csomagolásban lehet füstőlőt venni? Miért nem bontják meg, hogy próbálgathassak 1-2 szálat is???
[Szerkesztve] -
Jam-Master J
aktív tag
Remélem nem hülye téma
1. Káros az egészségre hosszú távon a füstölő?
2. Kinek melyik a kedvence? Milyet ajánlotok?
Én nem sokat próbáltam (talán 4 fajtát), eddig a naracsos vált be a legjobban.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest