- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
2019ben 40ezerért vettem Hecht 1844-es fűnyírót. Tavaly ősszel/most tavasszal (2019, 2020 és 2021es idényt használtam) ipari hulladék lett belőle: állítólag csapágyakat és szénkeféket kellett volna cserélni, de a csapágyak miatt a komplett motort, ez 33ezer lett volna...
Ezek után nem gondolkoztam ilyen összegben, hanem megsokszoroztam, és megvettem a pár nappal már említett Makitát. -
merqree
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #5136 üzenetére
Amit linkeltem, elvileg ahhoz is 6Ah-s akksik vannak.
Vágási szélessége elegendő lenne, az önjárás nem feltétlenül szükséges.
A Bauhaus-os mellett a "parasztvakítós" garancia szól.tibcsiworld
Biztosan igazad van, azonban egy dolgot nem szeretnék: akksi merülés miatt megállni. Szeretem/szeretném egybe "ledurrantani" a füvet, így is minden szombatomból vagy vasárnapomból 1-1,5 óra ment el a nyírással.pjen
Nem tudom miért, de arra kattantam be, hogy minél magasabb legyen az akksi feszültsége. Boschban még eddig nem gondolkoztam, de megnézem, köszönöm a tippet! -
merqree
őstag
Sziasztok,
Az ipari hulladék (Hecht 1844) 2 szezon után csapágycserére (ezáltal komplett motorcserére) szorul. Amikor vettem 40ezer forint volt, a javítás most 33ezer. Nem kérdés, hogy ipari hulladék.
Két akkus fűnyíró között vacilálok, tudom, nem teljesen almát az almával hasonlítok:POWERWORKS PD60LM51SPK4 - AKKUS FŰNYÍRÓ (60V, AKKUVAL ÉS TÖLTŐVEL) - Bauhaus saját márkás, tudom
vagy
MAKITA DLM432PG2 Akkus fűnyíró (2x18V/2x6,0Ah/43cm)A kert "tagolt", sokat forgolódok ez miatt, a terület azonban csak 180 m2.
Szerintetek melyiket érdemes választani?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest