- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
becherovka82
újonc
Sziasztok!
Én augusztus vége óta nyüstölöm ezt a gépet. Nem vártam csodát természetesen. Ami nagyon zavar, az a Wifi gyengesége. Csak akkor hajlandó használni, ha kb 2-3 méteres körzeten belül vagyok vele. Az alvó módban csak ritkán működik, szinkronizálás gyakorlatilag lehetetlen, illetve mire magához tér és csatlakozás után észleli a netet, az átlag 5 perc. Lehet, hogy csak az én példányom ilyen gyengusz, nem tudom. Az már más kérdés, hogy a gyorsasága is hagy kívánnivalót maga után, ha már három dolog fut véletlenül egyszerre (pl, FB, böngésző, levelezés) már komoly instabilitásra kell számítanom. Ezt mondjuk még tudnám kezelni, ha nem azon kéne imádkoznom, hogy legyen net.Szal részemről ez lassan cserélős lesz. Kíváncsi vagyok, mennyiért fogom tudni odább passzolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest