Hirdetés
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
becherovka82
csendes tag
Sziasztok!
Én augusztus vége óta nyüstölöm ezt a gépet. Nem vártam csodát természetesen. Ami nagyon zavar, az a Wifi gyengesége. Csak akkor hajlandó használni, ha kb 2-3 méteres körzeten belül vagyok vele. Az alvó módban csak ritkán működik, szinkronizálás gyakorlatilag lehetetlen, illetve mire magához tér és csatlakozás után észleli a netet, az átlag 5 perc. Lehet, hogy csak az én példányom ilyen gyengusz, nem tudom. Az már más kérdés, hogy a gyorsasága is hagy kívánnivalót maga után, ha már három dolog fut véletlenül egyszerre (pl, FB, böngésző, levelezés) már komoly instabilitásra kell számítanom. Ezt mondjuk még tudnám kezelni, ha nem azon kéne imádkoznom, hogy legyen net.
Szal részemről ez lassan cserélős lesz. Kíváncsi vagyok, mennyiért fogom tudni odább passzolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest