Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bavid
senior tag
válasz bigrock #21658 üzenetére
A xears TD-II-t ajánlom mindnekinek, nem a gumiharangot, mert
1) fogalmam sincs milyen márka/típus, valamelyik régebbi füleshez adták
2) mindenkinek más harang az ideális, próbálgatni kell.Amúgy ami nekem a legjobb, az egy ilyen puha tapintású, nem csúszós harang, ami a xears-hez kapottnál erősebb anyagból készült, jobban tartja a formáját, sokkal jobb vele a basszus, de nemcsak az hanem az egész hangzás.
Mittu88: pl e-bay-en lehet venni ilyeneket, nekem korábbi fülesekből maradtak ezek meg, itt a fórumon sokan ajánlják a sony hybrid fülpárnáit, tesómnak most olyanja van, nekem személy szerint olyan nagy extrát nem adott, bár jó volt az is, de amit most felraktam, az a legjobb az én fülemhez, anyaga hasonló a hybridéhez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest